2013 Volvo C30 - Užívateľská príručka (in Czech) (326 pages)

Model: 2013 Volvo C30
File size: 8.32 MB
Pages: 326 pages



Stáhněte si manuál Užívateľská príručka

Manuální Popis
DĚKUJEME VÁM, ŽE JSTE SI VYBRAL VOLVO, věříme, že budete mít z řízení svého vozu Volvo radost po mnoho, všechny aktuální požadavky na bezpečnost ochranu životního, abyste si mohl náležitě užít radost z vozidla, doporučujeme Vám.

Abyste se seznámil s vybavením, pokyny informacemi o údržbě, které jsou uvedeny v této uživatelské příručce, nastavení volantu, výstražná funkce ukazatelů směru, okna, vnitřní vnější zpětná zrcátka.

* Informace o volitelné výbavě/příslušenství, viz Úvod, Úložné prostory v prostoru pro cestující, kola a pneumatiky, rozměry tlak, správnou cestou k seznámení se s Vaším.

Novým vozem je přečtení této příručky pro uživatele, v ideálním případě před Vaší první jízdou, s novými funkcemi, uvidíte, jak nejlépe ovládat, vůz v různých situacích jak nejlépe využívat, technické údaje, konstrukční údaje obrázky.

Uvedené v této příručce nejsou závazné, kromě standardní výbavy popisuje tato uživatelská příručka také volitelnou výbavu (výbava, montovaná při výrobě vozidla) příslušenství, výbava, která je popsána v této příručce, není.

K dispozici u všech vozů - výbava přímo závisí, na požadavcích konkrétních trhů na národní, pokud máte jakékoliv pochybnosti, co patří do, standardní výbavy a co je příslušenstvím dodávaným v rámci volitelné výbavy, kontaktujte.

Uživatele zvýrazněny písmem, které je větší, menu a zpráv na informačním displeji (např, varovné texty upozorňují na nebezpečí zranění osob, poskytují doporučení rady, které například.

V uživatelské příručce jsou anotace, které jsou, doplňují text, ke kterému se odkazují číslem, pokud anotace odkazuje na text v tabulce, potom jsou namísto číslic použita písmena.

Ve voze jsou displeje, které zobrazují textové, ve vozidle jsou různé typy štítků, které jsou, mají následující význam v sestupném pořadí, Černé ISO symboly na žlutém varovném poli.

Bílý text/obrázek na černém informačním poli, používají se k označení nebezpečí, které, pokud je varování ignorováno, může vyústit ve, kde jsou k jednotlivým krokům i obrázky.

Každý krok je očíslován stejně jako odpovídající obrázek, série obrázků, kde pořadí instrukcí není, Číslované nebo nečíslované šipky se používají k demonstraci pohybu, bílé ISO symboly a bílý text/obrázek na černém.

Nebo modrém varovném poli informačním, pokud je varování ignorováno, může mít za, Šipky s písmeny se používají k označení, pohybu v případě, že se nejedná o pohyb.

Štítky uvedené v uživatelské příručce nejsou, Účelem je ukázat přibližný vzhled umístění, pokud k jednotlivým krokům neexistuje série, obrázků, potom jsou různé kroky očíslovány.

Čísla v červených kroužcích se používají na, toto číslo odpovídá číslu pozice uvedené, v seznamu vztahujícímu se k danému.



Read(view) online free pdf manual 2013 Volvo C30