2007 Volvo C30 - Gebruikers handleiding (in Dutch) (247 pages)

Model: 2007 Volvo C30
File size: 7.96 MB
Pages: 247 pages



Downloaden Gebruikers handleiding

Manual Beschrijving
DANK U DAT U GEKOZEN HEBT VOOR VOLVO, wij hopen dat u jarenlang rijplezier van uw Volvo zult hebben, het ontwerp hebben veiligheid en comfort van u en uw medepassagiers voorop gestaan, om nog meer plezier van uw auto te hebben, raden wij u aan om.

Vertrouwd te raken met de uitrusting, de instructies en de onderhoudsinformatie dit instructieboekje, overzicht auto met stuur links 34, overzicht auto met stuur rechts 36, volvo Car Corporation en het milieu7.

Een goede manier om vertrouwd te raken met, uw nieuwe auto is om het instructieboekje te, lezen, idealiter voordat u uw eerste rit maakt, zo maakt u kennis met nieuwe functies, krijgt.

Met de auto kunt omgaan en leert u hoe u optimaal gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die uw auto biedt, gevaar voor persoonlijk letsel bestaat, als u, belangrijk”-teksten geven aan dat het gevaar bestaat dat de auto beschadigd raakt, als u de instructies niet opvolgt.

De in het instructieboekje beschreven uitrusting is niet op alle modellen aanwezig, instructieboekje ook de opties (af fabriek gemonteerde uitrusting) en bepaalde accessoires (extra uitrusting) beschreven, de uitrusting van de auto's van Volvo hangt, af van de verschillende behoeften op de diverse markten en de landelijke en/of regionale wet- en regelgeving.

De specificaties, constructiegegevens en afbeeldingen in dit instructieboekje zijn niet bindend, volvo Car Corporation en het milieu, zorg voor het milieu, veiligheid en kwaliteit zijn, de drie kernwaarden van Volvo Car Corporation die van invloed zijn op alle activiteiten.

Zijn ervan overtuigd dat onze klanten onze, alle Volvo-modellen gaan vergezeld van een, uw Volvo voldoet aan strenge internationale, een fabriek die zeer schoon en efficiënt met.

Binnen de Volvo Car Corporation zijn gecertificeerd voor de milieunorm ISO 14001, norm leidt tot verbeteringen op milieugebied, u als bestuurder kunt uw steentje bijdragen, lees voor meer informatie de tekst onder het.

Kopje Spaar het milieu op pagina 9, de auto's van Volvo zijn concurrerend hun, lager brandstofverbruik levert over het algemeen een geringere uitstoot van het broeikasgas kooldioxide op, uw Volvo is gebouwd volgens het concept.

Schoon aan binnen- en buitenkant – een, combineert met een uitermate efficiënt uitlaatgasreinigingssysteem, de uitlaatgasemissies ver onder de geldende, het interieurfilter zorgt dat stofdeeltjes en pollen niet via de luchtinlaatopening in de passagiersruimte kunnen dringen.

Op de radiateur zit bovendien PremAir®1, een, speciale laag die schadelijk laaghangend ozon, kan omzetten in zuivere zuurstof wanneer het, ozon er wordt omgezet hangt af van het ozongehalte van de buitenlucht.

(Interior Air Quality System), zorgt ervoor dat de lucht die de passagiersruimte binnenkomt schoner is dan de lucht buiten het, het systeem bestaat uit een elektronische, het gehalte aan bepaalde schadelijke gassen, zoals koolmonoxide te hoog oploopt, wordt.

Voordoen in bijvoorbeeld druk verkeer, files, het koolstoffilter zorgt ervoor dat stikstofoxiden, laaghangend ozon en koolwaterstoffen, premAir ® een gedeponeerd handelsmerk, het interieur van een Volvo werd dusdanig.

Vormgegeven dat het gezellig en comfortabel, is – ook voor mensen met contactallergieën, zijn getest op stoffen en emissies die schadelijk zijn voor de gezondheid en allergische.



Read(view) online free pdf manual 2007 Volvo C30