2017 Toyota Yaris Hybrid - Návod k obsluze (in Czech) (504 pages)

Model: 2017 Toyota Yaris Hybrid
File size: 28.35 MB
Pages: 504 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
Vysokonapěťové díly a kabely hybridních vozidel vysílají přibližně stejné množství elektromagnetických vln, jako běžná motorová vozidla nebo domácí elektronické spotřebiče, přestože jsou elektromagneticky odstíněny. Pokud jsou airbagy a předepínače bezpečnostních pásů ponechány ve vozidle při jeho likvidaci, mohou způsobit nehodu, jako je požár. Alkohol a některé léky prodlužují čas reakce, zhoršují úsudek a snižují koordinaci, což by mohlo vést k nehodě, při které může dojít ke smrtelným nebo vážným zraněním.

Předvídejte chyby, které mohou udělat jiní řidiči nebo chodci, a buďte pozorní, abyste se vyhnuli nehodám. Je zde také nebezpečí, že se děti mohou zranit při hraní se zapalovačem cigaret, okny, clonou panoramatického střešního okna nebo jiným vybavením vozidla. Jejich nedodržení může způsobit posunutí podlahové rohože řidiče, což může překážet činnosti pedálů během jízdy.

Pokud není bezpečnostní pás řádně umístěn, může dojít při náhlém zabrzdění nebo kolizi ke smrtelnému nebo vážnému zranění nejenom těhotné ženy, ale i plodu. Pokud se pás omotá ko1 lem krku dítěte, může to vést k dušení nebo jiným vážným zraněním, která mohou skončit smrtí. Zapnutí pouze jedné z přezek může mít v případě nehody nebo prudkého brzdění za následek smrtelné nebo vážné zranění.