2015 Toyota Yaris Hybrid - Užívateľská príručka (in Slovak) (492 pages)

Model: 2015 Toyota Yaris Hybrid
File size: 28.45 MB
Pages: 492 pages



Stiahnite si manuál Užívateľská príručka

Manuálny Popis
Otváranie a zatváranie dverí okien, úprava, ovládanie a informácie, ktoré sú potrebné pre, starostlivosť o vaše vozidlo postupy pri údržbe, Čo robiť v prípade poruchy alebo núdze.

Pokyny pre jazdu v zime 246, všimnite si prosím, že táto príručka sa vzťahuje na všetky modely a vysvetľuje všetko vybavenie, vrátane voliteľného, všetky údaje obsiahnuté v tejto príručke sú aktuálne v dobe tlače, vozidlo zobrazené na obrázkoch sa môže od vášho vozidla líšiť vo vybavení.

Príslušenstvo, náhradné diely a úpravy vášho vozidla Toyota, na trhu sú dostupné originálne náhradné diely Toyota, ako aj veľké množstvo, iných náhradných dielov a príslušenstva pre vozidlá Toyota, s vozidlom je nutné vymeniť, Toyota odporúča, aby ste pre výmenu použili.

Zodpovednosť ani záruku za náhradné diely a príslušenstvo, ktoré nie sú originálnym výrobkom Toyota, ani za výmenu alebo montáž, týkajúcu sa takých, inštalácia systému RF vysielača do vášho vozidla by mohla ovplyvniť elektronické systémy, napr, ● Systém viacbodového vstrekovania paliva/systém sekvenčného viacbodového vstrekovania paliva, ● Systém tempomatu (ak je vo výbave).

● Toyota Safety Sense (ak je vo výbave), overte bezpečnostné opatrenia alebo špeciálne pokyny týkajúce sa inštalácie, systému RF vysielača u ktoréhokoľvek autorizovaného predajcu alebo v servise Toyota, alebo u iného riadne kvalifikovaného vybaveného odborníka, Ďalšie informácie týkajúce sa frekvenčných pásiem, úrovní výkonu, umiestnenia antén a inštalačných pokynov pre inštaláciu RF vysielačov, sú dostupné na požiadanie u ktoréhokoľvek autorizovaného predajcu alebo v servise.