2015 Toyota Verso - Omistajan käsikirja (in Finnish) (578 pages)

Model: 2015 Toyota Verso
File size: 42.82 MB
Pages: 578 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Peilien ja ohjauspylvään säätäminen sekä ovien, ajamisen, pysähtymisen ja turvallisen ajamisen ohjeita, miten toimia jos autosi tarvitsee hinausta, rengas, lisätietoja navigointijärjestelmän ja mediakeskuksen käyttöohjekirjasta.

ÄLÄ KOSKAAN kiinnitä selkä ajosuuntaan päin, katso lisätietoja navigointijärjestelmän ja mediakeskuksen käyttöohjekirjasta, stop & Start -järjestelmän poiskytkennän katkaisin∗, *: Katso lisätietoja navigointijärjestelmän ja mediakeskuksen käyttöohjekirjasta.

Etumatkustajan turvatyynyn PASSENGER AIRBAG -merkkivalo S, huomaa, että tämä käsikirja kattaa kaikki mallit ja varusteet, myös valinnaisvarusteet, kaikki tässä oppaassa esitetyt tiedot olivat ajan tasalla painatuksen ajankohtana, kuvissa esiintyvä auto saattaa poiketa autostasi varusteiden osalta.

Toyota-autoihin on nykyään saatavilla laaja valikoima sekä alkuperäisiä, toyota-varaosia ja -lisävarusteita että jäljitelmävaraosia ja -lisävarusteita, jokin autoosi asennetuista alkuperäisistä Toyota-varaosista tai -lisävarusteista, pitää vaihtaa, Toyota suosittelee, että sen tilalle vaihdetaan alkuperäinen.

Radioaaltolähettimen asentaminen autoon voi vaikuttaa sellaisiin elektronisiin, varmista valtuutetulta Toyota-jälleenmyyjältä tai -korjaamolta tai muulta asiantuntevalta taholta, mitä varotoimenpiteitä tai erityisohjeita radioaaltolähettimen, lisätietoa lähetystaajuuksista, tehotasoista, antennin sijoittamisesta ja muista, huomioitavista seikoista asennukseen liittyen saat valtuutetulta Toyota-jälleenmyyjältäsi tai muulta ammattitaitoiselta ja hyvin varustetulta korjaamolta.

Autossasi oleva SRS-turvatyynyjärjestelmä ja turvavöiden kiristinjärjestelmä, varmistu, että autostasi poistetaan ennen romutusta nämä osat joko asiantuntevassa korjaamossa tai valtuutetun Toyota-jälleenmyyjän tai -korjaamon, tai muun ammattitaitoisen ja hyvin varustetun tahon toimesta, ajaminen päihteiden vaikutuksen alaisena: Älä koskaan aja autollasi alkoholin.

Tai huumeiden vaikutuksen alaisena, sillä päihdeaineet heikentävät ajokykyäsi, päättelykykyä ja huonontavat koordinaatiota, mikä saattaa johtaa onnettomuuteen jossa sinä, matkustajat tai ulkopuoliset voivat loukkaantua tai, tai ulkopuoliset saattavat loukkaantua tai saada surmansa, yleiset varotoimenpiteet lasten turvallisuuteen liittyen.

Älä koskaan jätä lapsia autoon ilman valvontaa, äläkä koskaan anna lasten, lapset voivat saada auton käyntiin tai vaihteiston vapaalle, että lapset saattavat loukkaantua jos he leikkivät savukkeensytyttimellä, tai kylmyys voivat olla lapsille kohtalokkaita.

Tämän varoituksen huomioimatta jättäminen saattaa aiheuttaa henkilövahinkoja, tämä on varoitus autoon tai sen laitteisiin kohdistuvasta vaarasta, vaaran autoasi tai sen laitteita kohtaan sinua neuvotaan, mitä pitää tehdä tai, tämä merkki, jossa ympyrän halkaisee viiva, tarkoittaa "Älä", "Älä tee.

Tätä" tai "Älä anna tämän tapahtua", mekaanisen avaimen käyttö (älyavainjärjestelmällä varustetut autot), laita se takaisin elektronisen avaimen sisään, paristo on loppu tai jos avaimeton.

Säilytä avaimen numerolevy turvallisessa paikassa, kuten esim, teettää uuden avaimen, avaimen numerolevyn tiedon perusteella valtuutetulla Toyota-jälleenmyyjällä tai -korjaamolla tai muussa ammattitaitoisessa ja, kun otat lukituksen kauko-ohjaimella varustetun avaimen mukaan lentokoneen matkustamotiloihin, varmistu, ettet vahingossa pääse painamaan avaimen, näppäimen painalluksesta avain lähettää radioaaltoja, jotka voivat aiheuttaa.

Estääksesi avaimen vaurioitumisen (autot ilman älyavainjärjestelmää), ● Älä altista avaimia voimakkaille iskuille, jätä niitä pitkäksi aikaa kuumuudelle, alttiiksi suoraan auringonvaloon tai kasta niitä, ● Älä aseta avaimia alttiiksi sähkömagneettisille materiaaleille tai kiinnitä.

Mitään sellaista materiaalia avaimen pintaan, joka estää sähkömagneettisten aaltojen kulun, estääksesi avaimen vaurioitumisen (älyavainjärjestelmällä varustetut, ● Älä pudota avaimia äläkä aiheuta niille kovia iskuja tai taivuta niitä, ● Älä jätä avaimia pitkäksi aikaa korkeisiin lämpötiloihin.

● Älä kastele avaimia tai pese niitä ultraäänipesurissa, ● Älä kiinnitä metallisia tai magneettisia materiaaleja avaimiin tai jätä niitä, ● Älä yritä purkaa elektronisia avaimia.