2014 Toyota RAV4 - Navigasjon Manual (in Norwegian) (304 pages)

Model: 2014 Toyota RAV4
File size: 32.37 MB
Pages: 304 pages



Last ned Manual Navigasjon Manual

Manuell Beskrivelse
Se ”Brukerhåndboken” for mer informasjon angående følgende element, forekomst av navigasjonsfunksjonalitet kan bekreftes ved å utføre følgende, ● Plasseringen av display og knapper kan variere avhengig av type system, biler med smart inngangs- og startsystem.

Når tenningsbryteren settes i ACC- eller IG-ON-modus, vil startskjermbildet, biler uten smart inngangs- og startsystem, når tenningsbryteren settes i ”ACC” eller ”ON”, vil startskjermbildet vises og, ett av følgende skjermbilder vil vises.

Symbolet med en sirkel med en skråstrek gjennom den betyr ”Ikke”, ”Ikke gjør dette” eller ”Ikke la dette skje”, utføres for å betjene brytere og andre enheter, du kan foreta oppringninger fra mobiltelefonens.

Av hvilken telefon som er tilkoblet, når en telefon blir koblet til første, gang, må du laste ned telefonens, kan lastes ned, vil det komme frem et.

Dersom en kontakt ikke har nummeret, denne brukerhåndboken forklarer betjeningen av navigasjons-/multimediesystemet, skjermbildene i dette dokumentet og de faktiske skjermbildene på navigasjonssystemet kan avvike noe avhengig av om funksjonene og/eller en kontrakt, fantes og kartdataene som var tilgjengelige på tidspunktet dette dokumentet ble.

Vær oppmerksom på at innholdet i denne brukerhåndboken kan avvike fra, navigasjons-/multimediesystemet i noen tilfeller, slik som når programvaren til, navigasjonssystemet er blant det mest teknologisk avanserte biltilbehøret som, globale posisjoneringssystemet) som styres av USAs forsvarsdepartement.

Ved hjelp av disse signalene og andre bilfølere viser systemet din nåværende, posisjon og hjelper deg å finne veien til destinasjonen, navigasjonssystemet er utviklet for å velge den beste ruten fra utgangspunkt til, kan noen ganger være raskere enn de beregnede rutene.

Navigasjonssystemets database inneholder interessepunktkategorier som gjør, det enklere å velge destinasjoner som restauranter og hoteller, ikke finnes i databasen, kan du angi en gateadresse eller en større, gjennomfartsvei i nærheten, slik at systemet kan beregne ruten dit.

Systemet gir deg både et visuelt kart og taleinstruksjoner, et veikryss, gir taleinstruksjonene deg opplysninger om gjenstående kjørelengde, og i hvilken retning du skal svinge, konsentrere deg om veien, og de er tidsinnstilt til å gi deg nok tid til å manøvrere.

Vær oppmerksom på at alle eksisterende navigasjonssystemer kjøretøy har, begrensninger som kan påvirke deres evne til å fungere som de skal, nøyaktig kjøretøyets posisjon kan beregnes, er avhengig av satellittforhold, veiforhold, kjøretøyets tilstand og andre forhold.

Av sikkerhetsmessige årsaker er emner som krever spesiell oppmerksomhet, ● Denne advarselen brukes der det er fare for å påføre deg selv eller andre personskader, det blir forklart hva du skal eller ikke skal gjøre for å redusere faren for å skade deg selv, ● Denne advarselen brukes der det kan være fare for å skade bilen og dens utstyr.

Forklart hva du skal eller ikke skal gjøre for å hindre eller redusere faren slike skader, for å bruke dette systemet på tryggest, mulig måte må du følge alle sikkerhetstipsene nedenfor, ikke bruk noen av systemets funksjoner på.

En måte som distraherer deg og hindrer, gjør deg kjent med systemet og hvordan, det skal brukes før du tar det i bruk, hele brukerhåndboken for navigasjonssystemet, slik at du forstår systemet.

Andre bruke systemet før de har lest og, ● Utvis ytterste forsiktighet hvis du betjener multimediesystemet mens du kjører, trafikk eller føre kan medføre en ulykke.





Toyota Models