2016 Toyota ProAce Verso - Návod k obsluze (in Czech) (504 pages)

Model: 2016 Toyota ProAce Verso
File size: 22.3 MB
Pages: 504 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
Pokud není klimatizace řízena automaticky, vypínejte ji, jakmile dosáhnete v interiéru požadované teploty. Zamezíte zavazadlového prostoru, co nejblíže k zadním uvedená na štítku nalepeném na sloupku dveří tak přetečení paliva z nádrže. Pouze porovnání způsobu svícení a stavu funkce vozidla umožňuje zjistit, zda je situace normální či zda se jedná o poruchu.

Tato kontrolka se znovu rozsvítí po každém zapnutí zapalování, dokud nebude palivo doplněno v dostatečném množství. Nikdy nepokračujte v jízdě až do zastavení motoru z důvodu úplného vyčerpání nádrže, protože by mohlo dojít k poškození systému pro snižování emisí a vstřikovacího systému. Doba svícení kontrolky závisí na teplotních podmínkách (v extrémních klimatických podmínkách to může být až 30 sekund).

Pokud motor nenastartuje, vypněte a zapněte zapalování, opět vyčkejte na zhasnutí kontrolky a nastartujte motor. Po každé úpravě tlaku v jedné nebo několika pneumatikách a po výměně jednoho nebo několika kol je třeba systém reinicializovat. Pokud si přejete uvolnit parkovací brzdu bez sešlápnutí brzdového pedálu, zůstane tato kontrolka rozsvícená.