2016 Toyota ProAce Verso - Kezelési útmutató (in Hungarian) (504 pages)

Model: 2016 Toyota ProAce Verso
File size: 106.16 MB
Pages: 504 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
A visszajelzés minden gyújtásráadáskor kigyul ad, amíg nem tölt elegendő mennyiségű üzemanyagot a tartályba. Ne hagyja, hogy az üzemanyag teljesen kifogyjon, mert károsodhat a környezetvédelmi és a befecskendező-rendszer. Feltétlenül ál jon meg, ügyelve a lehető legnagyobb öndiagnosztikai visszajelzéssel együtt biztonságra.

A gyújtás időtartama az időjárási viszonyoktól függ (szélsőséges időjárási körülmények között akár 30 másodperc is lehet). Ha a motor nem indul be, adja rá a gyújtást és ismét várja meg, amíg a visszajelzés kialszik, majd indítsa be a motort. Az egyes ellenőrzésekről és azon belül is a részecskeszűrő el enőrzéséről bővebben lásd a megfelelő részt.

A funkció kikapcsolásához nyomja lefelé a kart, vagy ál ítsa az ablaktörlő-kapcsolót egy másik helyzetbe. Legalább Átlagsebesség 8 liter üzemanyag tankolása után megtörténik a hatótávolság kiszámítása, és ha az meghaladja (km/h vagy mérföld/óra) a 100 km-t, az érték megjelenik. Egyben a tanksapka nyitását és zárását, valamint a motor beindítását, il etve leál ítását is lehetővé teszi.