2016 Toyota ProAce Verso - Instruktionsbog (in Danish) (504 pages)

Model: 2016 Toyota ProAce Verso
File size: 74.22 MB
Pages: 504 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Gearskifteindikatoren beder dig om at skifte varm, ved at åbne ruderne og dyserne, før du brændstofforbruget. Sluk for klimaanlægget, medmindre det reguleres automatisk, så snart den valgte komforttemperatur er nået. Glem ikke at kontrol ere reservehjulet og 3000 kilometer, at bilens gennemsnitlige hjulene på anhængeren el er campingvognen.

Kontrol ampernes tændingsmåde i forbindelse med bilens funktionstilstand viser, om situationen er normal, el er om der er opstået en uregelmæssighed. Kør aldrig tanken helt tom, da dette vil kunne beskadige antiforurenings- og indsprøjtningssystemerne. Hvis motoren ikke starter, skal du tilslutte tændingen på ny, afvente at kontrol ampen slukker og starte motoren.

Systemet skal reinitialiseres efter hver justering af trykket i et el er flere dæk og efter udskiftning af et el er flere hjul. Denne kontrol ampe forbliver tændt, hvis du vil løsne parkeringsbremsen uden at træde på bremsepedalen. Systemet bremser kortvarigt for at reducere collision hastigheden inden frontalt sammenstød med den warning / forankørende bil.