2016 Toyota ProAce Verso - Handleiding (in Dutch) (504 pages)

Model: 2016 Toyota ProAce Verso
File size: 74.22 MB
Pages: 504 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Rijd nooit door tot de tank helemaal leeg is, hierdoor kunnen het emissieregelsysteem en het injectiesysteem beschadigd raken. Als u de parkeerrem vrijzet zonder het rempedaal in te trappen, zal dit verklikkerlampje blijven branden. Het systeem remt de auto kort af om de snelheid van collision de aanrijding met de voorligger te beperken.

U kunt een kinderzitje met de "rug in de rijrichting" plaatsen, behalve in het geval van een storing in het airbagsysteem (verklikkerlampje airbags brandt). Na uitschakelen van het systeem wordt het automatisch opnieuw ingeschakeld bij snelheden hoger dan ongeveer 50 km/h. Beweeg om de automatische stand van de ruitenwissers te deactiveren de hendel omlaag of zet de hendel in een andere stand.

De gedurende 5 seconden het volgende aan: kilometertel er geeft de resterende kilometers tot de eerstvolgende onderhoudsbeurt aan. De sleutel kan dus ook gaan branden als het interval in tijd sinds de laatste onderhoudsbeurt, zoals vermeld in het onderhoudsschema van de fabrikant, is overschreden. Tijdens het rijden wordt de melding elke 30 seconden weergegeven zolang er geen vloeistof is bijgevuld.