2016 Toyota Prius - Navigation handleiding (in Dutch) (296 pages)

Model: 2016 Toyota Prius
File size: 17.35 MB
Pages: 296 pages



Downloaden Navigation handleiding

Manual Beschrijving
Raadpleeg de handleiding voor meer informatie over de volgende items, de aanwezigheid van navigatiemogelijkheden kan als volgt worden gecontroleerd, ● Deze afbeelding is voor auto's met linkse besturing, ● De positie en vorm van toetsen kunnen iets afwijken bij auto's met rechtse besturing.

Wanneer het contact AAN is of in stand ACC staat, wordt het opstartscherm, weergegeven en treedt het systeem werking, druk op de toets MAP/NAV,  Eén van de volgende schermen wordt weergegeven.

SYMBOLEN DIE IN DE AFBEELDINGEN WORDEN GEBRUIKT, het symbool van een cirkel met een schuine streep erdoor betekent dat, er iets niet mag worden gedaan mag gebeuren, geeft de handeling aan voor het bedienen.

U kunt bellen met behulp van de telefoonboekgegevens van de aangesloten mobiele telefoon, de vermelding weer te geven en te, wanneer een telefoon voor de eerste, keer wordt verbonden, moet het telefoonboek worden gedownload.

Gedownload, wordt er een pop-upvenster weergegeven, indien er voor het contact geen telefoonnummer is opgeslagen, wordt die vermelding gedimd weergegeven, er wordt een beschrijving gegeven van de bediening, de stappen van een handeling worden uitgelegd.

Er wordt uitleg gegeven over de aanvullende handelingen op, er wordt voor de gebruiker nuttige informatie gegeven, hANDLEIDING VOOR HET NAVIGATIE- EN MULTIMEDIASYSTEEM, in deze handleiding wordt de werking van het navigatie-/multimediasysteem uitgelegd.