2012 Toyota Land Cruiser - Manualul de utilizare (in Romanian) (692 pages)

Model: 2012 Toyota Land Cruiser
File size: 35.87 MB
Pages: 692 pages



Descarca Manual Manualul de utilizare

Manual Descriere
Reglarea şi acţionarea dispozitivelor din dotare, cum ar, fi blocarea portierelor, oglinzile şi coloana de direcţie, informaţii despre conducere, oprire şi conduită, sistemul de aer condiţionat şi sistemul audio, precum şi.

Alte dotări interioare, pentru o conducere confortabilă, întreţinerii de către utilizator şi informaţii despre, ce trebuie să faceţi dacă autoturismul trebuie remorcat, dacă aveţi pană de cauciuc sau dacă sunteţi implicat.

Listă alfabetică cu informaţiile conţinute în acest manual, În cazul autoturismelor echipate cu sistem de navigaţie, consultaţi „Manualul de utilizare, sistemului de navigaţie” pentru informaţii referitoare la echipamentele listate mai jos, Înainte de porni la drum.

Sistem Toyota de asistenţă la parcare, oprit în caz de urgenţă 640, dacă se aprinde o lampă de, de viteze nu poate fi mutată.

Funcţii ce pot fi personalizate 665, lămpi de poziţie faţă şi lumini de zi P, lămpi de semnalizare schimbare direcţie faţă P, dispozitiv de dezaburire lunetă P.

Comutatorul pentru activare/dezactivare manuală airbag P, airbaguri SRS la nivelul capului P, buton de anulare pentru senzorul de mişcare şi senzorul de înclinare∗ P, butoane pentru memorarea poziţiei de conducere∗.

Buton pentru dispozitivul de încălzire, butonul „SHIFT LOCK” (blocare selector de viteze) P, *: Consultaţi „Manualul de utilizare sistemului de navigaţie”, manetă de semnalizare schimbare direcţie P.

Buton pentru lămpi de ceaţă∗ P, buton ştergător şi spălător lunetă P, airbag SRS la nivelul genunchilor P, buton de deschidere clapetă rezervor combustibil P.

Buton dispozitiv de încălzire rapidă∗ P, buton creştere turaţie de ralanti pentru, buton iluminare panou de instrumente P, butonul de comutare display contor de.

Buton VSC OFF (dezactivare sistem VSC) P, buton pentru spălătorul de faruri∗ P, butoane pentru reglarea aerului condiţionat pentru, buton de anulare pentru senzorul de mişcare şi.

Oglindă retrovizoare interioară cu funcţie anti-orbire P, buton pentru sistemul Crawl Control P, manetă de comandă ştergătoare şi spălător parbriz P, buton de reglare pe două direcţii volanului∗ P.

Manetă de reglare pe două direcţii volanului∗ P, comenzi de la distanţă sistem audio, butoane reglare electrică a oglinzilor retrovizoare exterioare P, manetă pentru reglarea unghiului de înclinare tetierei.

∗: Dacă există în dotare, reţineţi că acest manual este valabil pentru toate modelele şi toate, unele explicaţii pentru echipamente care nu sunt instalate pe autoturismul, toate specificaţiile din acest manual sunt valabile la momentul publicării.

Totuşi, datorită politicii Toyota de îmbunătăţire permanentă produselor, ne, rezervăm dreptul de a face modificări în orice moment, fără notificare, În funcţie de specificaţii, modelul prezentat în ilustraţii poate diferi de.