2017 Toyota C-HR Hybrid - Instruktionsbog (in Danish) (712 pages)

Model: 2017 Toyota C-HR Hybrid
File size: 42.67 MB
Pages: 712 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Systemet vil muligvis ikke fungere korrekt og kan medføre en ulykke med død eller alvorlig personskade til følge. Du må ikke stole på systemet alene og skal altid køre sikkert og være meget opmærksom på omgivelserne. Den dynamiske fartpilot med radar og fuldt hastighedsområde assisterer føreren under kørslen.

Desuden fungerer sensoren muligvis ikke normalt i ekstremt varmt eller koldt vejr. Den anvender radarsensorer til at advare føreren om det andet køretøjs tilstedeværelse ved at blinke med sidespejl-indikatorerne og lade en summer lyde. For at give føreren en mere ensartet tid til at reagere kan summeren advare om hurtigere køretøjer på større afstand.

Afhængig af parkeringspladsen og andre forhold kan systemet også assistere med styring af manøvrering med flere sving. Som i biler uden parkeringshjælp skal du altid manøvrere forsigtigt og kontrollere omgivelserne og området bag bilen omhyggeligt. Hjælper med at bevare en stabil køreretning ved udskridning på glatte veje ved at kontrollere styreegenskaberne.