2016 Toyota C-HR - Instruktionsbog (in Danish) (812 pages)

Model: 2016 Toyota C-HR
File size: 49.2 MB
Pages: 812 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Den anvender radarsensorer til at advare føreren om det andet køretøjs tilstedeværelse ved at blinke med sidespejl-indikatorerne og lade en summer lyde. For at give føreren en mere ensartet tid til at reagere kan summeren advare om hurtigere køretøjer på større afstand. Som i biler uden parkeringshjælp skal du altid manøvrere forsigtigt og kontrollere omgivelserne og området bag bilen omhyggeligt.

Hjælper med at bevare en stabil køreretning ved udskridning på glatte veje ved at kontrollere styreegenskaberne. Afmontering og montering af vinterdæk påvirker funktionen af ventilerne og senderne i advarselssystemet for lavt dæktryk. Tryk på drejeknappen eller tilbage-knappen for at gå tilbage til forrige skærmbillede.

Skru op for luftstrøm og temperatur for tidligt at fjerne dug fra forruden og sideruderne. Under brug af kølig luft vil indstilling til recirkuleret luft også køle bilens interiør effektivt. Andre genstande kan blive slynget ud af holderne ved en ulykke eller en pludselig opbremsning og forårsage kvæstelser.