2015 Toyota Aygo - Ägarmanual (in Swedish) (434 pages)

Model: 2015 Toyota Aygo
File size: 30.35 MB
Pages: 434 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Funktionen hos 3 respektive Öppna och stänga dörrar och fönster, inställningar innan du börjar köra, etc. En bil som visas i illustrationerna kan, beroende på utförande, skilja sig från din bil avseende utrustning. Om bilen skrotas med krockkudde- och bältessträckarsystemen kvar i bilen kan de orsaka brand eller andra olyckor.

Försök att förutse misstag som andra förare eller fotgängare kan tänkas göra och var redo att undvika olyckor. Det finns även risk för att barn kan skada sig själva genom att leka med fönster, tygtaket eller andra funktioner i bilen. Annars kan golvmattan på förarplatsen börja glida och eventuellt trassla in sig med pedalerna under körning.

Om du känner dig trött eller sömnig under körning ska du inte tvinga dig själv att fortsätta köra utan ta genast en paus. Använd aldrig ett bälte för två eller flera personer och absolut inte för en vuxen och ett barn samtidigt. Säkerhetsbältet är mest effektivt om passagerarna sitter rakt upp och ordentligt bakåtlutade mot ryggstöden.