2015 Toyota Avensis - Návod k obsluze (in Czech) (648 pages)

Model: 2015 Toyota Avensis
File size: 45.66 MB
Pages: 648 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
Jak rozumět přístrojům ukazatelům, různým, otevírání a zavírání dveří oken, seřízení před, ovládání a informace, které jsou potřebné pro, péče o vaše vozidlo postupy při údržbě.

Co dělat v případě poruchy nebo nouze, pokyny pro jízdu v zimě 303, *: Bluetooth je registrovaná ochranná známka vlastněná Bluetooth SIG, Inc, informace týkající se níže uvedeného vybavení u vozidel vybavených navigačním systémem nebo multimediálním systémem - viz.

"Příručka pro uživatele navigačního multimediálního systému", povšimněte si prosím toho, že se tato příručka vztahuje na všechny modely, některá vysvětlení pro vybavení, kterým vaše vozidlo není vybaveno, veškeré údaje obsažené v této příručce jsou aktuální v době tisku.

Podle zásady společnosti Toyota o neustálém zlepšování výrobků si vyhrazujeme právo provádět změny kdykoliv bez upozornění, vozidlo zobrazené na obrázcích se může od vašeho vozidla lišit ve vybavení, příslušenství, náhradní díly a úpravy vašeho vozidla Toyota, na trhu jsou dostupné jak originální náhradní díly Toyota, tak veliké množství.

Jiných náhradních dílů a příslušenství pro vozy Toyota, že některý z originálních dílů nebo příslušenství Toyota dodávaných s vozidlem je nutné vyměnit, Toyota doporučuje, abyste pro výměnu použili originální díly nebo příslušenství Toyota, toho se na poškození nebo problémy s výkonností způsobené použitím neoriginálních náhradních dílů nebo příslušenství Toyota nevztahuje záruka, instalace systému RF vysílače do vašeho vozidla by mohla ovlivnit elektronické systémy, např.

● Systém vícebodového vstřikování paliva/systém sekvenčního vícebodového, ● Systém tempomatu (je-li ve výbavě), ověřte bezpečnostní opatření nebo speciální pokyny týkající se instalace, systému RF vysílače u kteréhokoliv autorizovaného prodejce nebo v servisu.

Toyota, nebo u jiného řádně kvalifikovaného vybaveného odborníka, další informace týkající se frekvenčních pásem, úrovní výkonu, umístění antén, a instalačních pokynů pro instalaci RF vysílačů, jsou dostupné na požádání, u kteréhokoliv autorizovaného prodejce nebo v servisu Toyota, nebo u jiného.

SRS airbagy a předepínače bezpečnostních pásů ve vašem vozidle obsahují, pásů ponechány ve vozidle při jeho likvidaci, mohou způsobit nehodu, jako je, a předepínačů bezpečnostních pásů z vozidla demontovány zlikvidovány, kvalifikovaným servisem nebo autorizovaným prodejcem nebo servisem.

Toyota, nebo jiným řádně kvalifikovaným vybaveným odborníkem, ve vašem vozidle jsou použity baterie a/nebo akumulátory, vyhozením do okolního prostředí, ale využijte vhodné sběrné systémy, jízda pod vlivem: Nikdy s vozidlem nejezděte, pokud jste pod vlivem alkoholu nebo léků, které snižují vaši schopnost ovládat vozidlo.

By mohlo vést k nehodě, při které může dojít ke smrtelným nebo vážným, jiní řidiči nebo chodci a buďte pozorní, abyste se vyhnuli nehodám, nepozornost řidiče: Vždy věnujte řízení vozidla plnou pozornost, řidiče rozptyluje, jako je ovládání nastavení, hovor do mobilního telefonu.

Nebo čtení, může vést k havárii s následky smrti nebo vážného zranění pro, vás, vaše spolucestující nebo jiné lidi, všeobecné pokyny týkající se bezpečnosti dětí, nikdy ve vozidle nenechávejte děti bez dozoru a nikdy nedovolte dětem, aby.

Děti by mohly vozidlo nastartovat nebo zařadit na vozidle neutrál, také nebezpečí, že se děti mohou zranit při hraní s okny nebo jiným vybavením vozidla, popisuje něco, co by mohlo způsobit smrtelné nebo vážné zranění osob, pokud nebude dodrženo, popisuje něco, co by mohlo způsobit poškození nebo poruchu.

Vozidla nebo jeho vybavení, pokud nebude dodrženo, označuje součást nebo polohu, která je popisována, znamená to: "Ne", "Toto nedělejte" nebo "Nedopusťte, světlomety/přední obrysová světla/světla pro denní.

Přesunutí řadicí páky do R S, zadní mlhové světlo*1, 2 S, tyto položky mohou být umístěny na opačné straně podle cílového regionu.