2015 Toyota Avensis - Navigácia manuálna (in Slovak) (277 pages)

Model: 2015 Toyota Avensis
File size: 30.92 MB
Pages: 277 pages



Stiahnite si manuál Navigácia manuálna

Manuálny Popis
Viac informácií o nasledujúcich položkách - viď "Príručka pre užívateľa", existenciu možnosti navigácie si môžete overiť nasledovne, Vozidlá so systémom bezkľúčového nastupovania štartovania, keď je spínač motora zapnutý do režimu PRÍSLUŠENSTVO alebo ZAPAĽOVANIE ZAPNUTÉ, objaví sa úvodná obrazovka systém začne fungovať.

Vozidlá bez systému bezkľúčového nastupovania štartovania, keď je spínač motora otočený do polohy "ACC" alebo "ON", objaví sa úvodná,  Zobrazí sa niektorá z nasledujúcich obrazoviek, symbol preškrtnutého kruhu znamená: "Nie", "Toto nerobte" alebo "Nedopustite, aby sa toto stalo".

Potrebnú na ovládanie spínačov iných zariadení, sú popísané doplnkové činnosti hlavnej činnosti, sú popísané užitočné informácie pre užívateľa, pRÍRUČKA PRE UŽÍVATEĽA NAVIGAČNÉHO A MULTIMEDIÁLNEHO.

Táto príručka vysvetľuje ovládanie navigačného/multimediálneho systému, prečítajte si túto príručku pozorne, aby ste zaistili správne používanie systému, príručku majte stále k dispozícii vo vozidle, snímky obrazoviek v tomto dokumente a aktuálne obrazovky navigačného systému sa líšia v závislosti na tom, či funkcie a/alebo dohoda existovali mapové.

Údaje boli dostupné v okamihu výroby tohto dokumentu, uvedomte si, že obsah tejto príručky sa v niektorých prípadoch môže líšiť od, navigačný systém je jedným z technicky najpokročilejších automobilových doplnkov, aký bol kedy vyvinutý, týchto signálov a ďalších snímačov vozidla dokáže systém určiť vašu súčasnú.

Polohu a pomôcť vám pri vyhľadaní požadovaného cieľa, navigačný systém je určený pre voľbu vhodných trás z vašej súčasnej štartovacej polohy do cieľa, "skratiek" môže byť niekedy rýchlejšie, ako použitie vypočítaných trás, databáza navigačného systému obsahuje kategórie objektov záujmu, aby ste.

Mohli ľahko zvoliť ciele, ako sú napríklad reštaurácie a hotely, v tejto databáze, môžete zadať adresu ulice alebo hlavnú križovatku blízko cieľa a systém vás navedie na toto miesto, systém poskytuje obrazovú mapu, aj hlasové inštrukcie, budú oznamovať pri blížiacej sa križovatke zostávajúcu vzdialenosť a smer odbočenia.

A sú načasované tak, aby vám poskytli dostatok času k nevyhnutným manévrom, zmene jazdného pruhu alebo spomaleniu, vezmite, prosím, na vedomie, že všetky súčasné navigačné systémy majú určité obmedzenia, ktoré môžu ovplyvniť ich správnu funkciu, polohy vozidla závisí na stave satelitu, konfigurácii cestnej siete, stave vozidla, dÔLEŽITÉ INFORMÁCIE O TEJTO PRÍRUČKE.

Z bezpečnostných dôvodov sú niektoré položky v tejto príručke, vyžadujúce, ● Toto je varovanie pred čímkoľvek, čo môže spôsobiť poranenie osôb, ak je varovanie ignorované, ● Toto je varovanie pred čímkoľvek, čo by mohlo spôsobiť poškodenie vozidla alebo jeho, urobiť, aby ste sa vyvarovali alebo znížili nebezpečenstvo poškodenia vášho vozidla.

Aby bolo používanie tohto systému čo najbezpečnejšie, dodržujte všetky dole uvedené bezpečnostné pokyny, nepoužívajte žiadnu funkciu tohto systému v takom rozsahu, ktorý by odpútaval, vašu pozornosť a bránil tak bezpečnej jazde, skôr ako tento systém použijete pri jazde.

Naučte sa s ním zaobchádzať dôkladne, a multimediálneho systému, aby ste systému plne porozumeli, neprečítal a neporozumel pokynom uvedeným v tejto príručke, z dôvodu vyššej bezpečnosti môžu byť niektoré funkcie počas jazdy nefunkčné.

● Ak ovládate multimediálny systém počas jazdy, buďte mimoriadne opatrní, nedostatočná pozornosť venovaná riadeniu vozidla, premávke na vozovke, tento systém slúži ako pomôcka pre dosiahnutie cieľa, ak je správne používaný, vodič je výhradne zodpovedný za bezpečné ovládanie vozidla a za bezpečnosť ostatných spolucestujúcich.

● Ak ovládate navigačný systém počas, vozidla, premávke na vozovke alebo klimatickým podmienkam môže spôsobiť, ● Pri jazde dodržujte všetky dopravné, predpisy a prispôsobujte jazdu stavu vozovky.

Na vozovke, navigácia trasy nemusí mať, tento systém vás nemôže upozorniť na, také veci, ako je bezpečnosť oblasti, stav.