2015 Toyota Avensis - Ägarmanual (in Swedish) (596 pages)

Model: 2015 Toyota Avensis
File size: 47.08 MB
Pages: 596 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Hur du läser av instrument och mätare, olika, Öppna och stänga dörrar och fönster, inställningar, anvisningar och råd som är nödvändiga för körning, skötsel av din bil samt underhållsrutiner.

Att göra vid funktionsstörningar eller i en nödsituation, så här läser du den här, *: Bluetooth är ett registrerat varumärke som tillhör Bluetooth SIG, Inc, modeller med navigationssystem eller multimediasystem, se instruktionsboken till navigations/multimediasystemet beträffande uppgifter.

Lägg märke till att instruktionsboken gäller flera modeller och beskriver samtliga utföranden, inklusive utrustning som inte är standard, beskrivningar av system och detaljer som inte finns på din bil, samtliga specifikationer och uppgifter i instruktionsboken är de som gällde vid, rätten att när som helst ändra specifikationerna utan föregående meddelande.

Toyota strävar efter att tillhandahålla en svensk text som är så korrekt som, möjligt, men vi friskriver oss från skadeståndsansvar när det gäller eventuella, tillbehör, reservdelar och ändringar av din Toyota, det finns idag ett stort utbud av originalreservdelar och tillbehör till din Toyota.

Såväl som produkter från andra leverantörer, toyota behöver bytas rekommenderar Toyota att Toyota originaldelar eller, som inte är Toyota originaldelar och inte heller för utbytes- eller monteringsarbete som innefattar sådana delar, prestandaproblem som uppstått på grund av användning av icke-originaldelar.

Installation av RF-sändare i bilen kan påverka bilens elektroniska system, t, kontrollera med en auktoriserad Toyota-återförsäljare eller -verkstad, eller, annan verkstad med motsvarande kvalifikationer och utrustning beträffande, ytterligare information beträffande frekvensband, styrkenivåer, antennplacering.