2018 Tesla Model X - Handleiding (in Dutch) (236 pages)

Model: 2018 Tesla Model X
File size: 5.26 MB
Pages: 236 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Tik voor het regelen van de leeslamp aan bestuurderszijde voorin. Als u op DOME tikt, wordt een pop-up weergegeven waarmee u de interieurverlichting kunt bedienen. Als u de binnenverlichting in de stand ON zet, gaat alle binnenverlichting, inclusief de verlichting in de bagageruimte achter, automatisch aan bij het ontgrendelen van de Model X, bij het openen van een portier om de auto te verlaten en als de selectiehendel in de stand P (Park) wordt gezet.

De verlichting gaat na 60 seconden vanzelf weer uit of eerder als de Model X vergrendeld wordt of als er een versnelling wordt ingeschakeld. Indien ingesteld op AUTO, gaat de binnenverlichting alleen aan wanneer weinig of geen licht wordt gedetecteerd. U kunt afzonderlijke binnenverlichting ook inschakelen door de lens ervan aan te raken.

Als een binnenverlichting met de hand is ingeschakeld, gaat deze automatisch uit als de Model X uitgeschakeld wordt. Als de Model X al was uitgeschakeld toen u de binnenverlichting handmatig inschakelde, gaat deze na 60 minuten automatisch weer uit. Als u de AMBIENT-verlichting inschakelt, gaat de verlichting van de armleuningen op de portieren branden als de koplampen branden.





Read(view) online free pdf manual 2018 Tesla Model X