2013 Škoda Yeti - Omaniku käsiraamat (in Estonian) (215 pages)

Model: 2013 Škoda Yeti
File size: 14.95 MB
Pages: 215 pages



Lae Käsitsi Omaniku käsiraamat

Käsitsi kirjeldus
Et lihtsustada vajaliku informatsiooni otsimist ja kasutamist, see kasutusjuhend, selle kasutusjuhendi tekst on jagatud suhteliselt lühikesteks lõikudeks, mis, peatükkide järgi koostatud sisukord ja üksikasjaline märksõnaloend kasutusjuhendi lõpus aitavad Teil soovitud teavet kiiresti leida, kõik suunamäärangud, nagu „vasakul, „paremal, „ees, „taga on antud auto sõidusuuna suhtes.

Tähistab viidet olulist informatsiooni sisaldavale lõigule ja ohutusjuhistele, tähistab olukordi, mille puhul tuleb auto võimalikult kiiresti peatada, kõige olulisemad märkused on tähistatud pealkirjaga TÄHELEPANU, ettevaatust-märkus juhib Teie tähelepanu Teie auto võimalikule kahjustamisele.

(nt käigukasti kahjustamine) või juhib Teie tähelepanu üldistele õnnetusohtudele, tavaline märkus juhib Teie tähelepanu auto kasutamist puudutavale olulisele teabele, te otsustasite soetada omale ŠKODA, täname Teid südamlikult Teie usalduse eest, te saite omale moodsaima tehnika ja rikkaliku varustusega auto.

Võimalike küsimustega oma auto kohta pöörduda mõne ŠKODA lepingupartneri poole, soovime Teile palju rõõmu oma uuest ŠKODAst ja head sõidulusti, oma auto juhendmaterjalide hulgast leiate lisaks sellele „Kasutusjuhendile ka, lisaks võib seal olla olenevalt auto mudelist ja varustusest veel juhendeid ja lisajuhendeid (nt raadio kasutusjuhend).

Kui Teil mõni ülalnimetatud dokumentidest peaks puuduma, pöörduge palun mõne ŠKODA lepingupartneri poole, selles kasutusjuhendis kirjeldatakse kõiki võimalikke varustusvariante, ilma neid, erivarustusena, mudelivariandina või turust oleneva varustusena tähistamata, seega ei pruugi Teie autos olla kõiki varustuse komponente, mida selles kasutusjuhendis kirjeldatud.

Teie auto varustuse maht on määratud Teie auto ostulepinguga, joonised võivad väheolulistes detailides Teie autost erineda, neid tuleb võtta üldise informatsioonina, › sisaldab andmeid auto kohta, kaasa arvatud andmed läbiviidud hooldustööde, › on ette nähtud mobiilsusgarantiid puudutavateks kirjeteks (kehtib ainult mõnes.

Hoolduskinnitusd on üheks eeltingimuseks garantiinõuete esitamise puhul, esitage sellepärast alati hooldusraamat, kui viite oma auto mõnda ŠKODA erialaettevõttesse, kui olete hooldusraamatu kaotanud või kui see on täis saanud, pöörduge palun, ŠKODA eriala-ettevõtte poole, kus Te oma autot korraliselt hooldate.

Duplikaadi, milles kinnitatakse kuni käesoleva ajani ŠKODA eriala-ettevõttes läbiviidud hooldustöid, brošüür "Abi teel" sisaldab erinevate riikide olulisemaid hädaväljakutsenumbreid, pääst, g/km süsinikdioksiidi pääst grammides läbisõidukilomeetri kohta, ainult või peamiselt kaubaveoks konstrueeritud kaubik.

› suunatuli, kaugtuli ja parktuli, valgussignaal, › raadio, navigatsioonisüsteemi ja telefoni käsitsemisklahvidega, võtmega pööratav lüliti kaassõitja esiturvapadja väljalülitamiseks, näidikute valgustuse regulaator ja valgustuskauguse regulaator.

Parempoolse rooliga sõidukitel on käsitsemiselementide paigutus mõnevõrra erinev » Joonis 1 näidatud paigutusest, käesolevas peatükis leiate teavet järgnevate teemade kohta, pöörake oma tähelepanu esmajärjekorras autojuhtimisele! Autojuhina vastutate täielikult sõiduki kasutamise eest, Ärge käsitsege näidikuploki käsitsemiselemente mitte kunagi sõidu ajal, vaid.

Lugege ja arvestage esmalt sissejuhatava informatsiooniga ja ohutusjuhistega, › teise kiirusnäidu mph või km/h aktiveerimine/inaktiveerimine, › hooldusvälbad - järgmise ülevaatus-hoolduseni jäänud päevade ja kilomeetrite näit, jahutusvedeliku temperatuuri näidik » Lehekülg 9.

› hooldusvälpade näidikuga » Lehekülg 10, jahutusvedeliku temperatuuri näidik 4 » Joonis 2 leheküljel 8 töötab ainult sisselülitatud süüte korral, mootorikahjustuste vältimiseks tuleb järgida alltoodud juhiseid temperatuuripiirkondade kohta, kui osuti on veel skaala vasakpoolses osas, ei ole mootor veel saavutanud oma.

Tahhomeetri skaala punane piirkond 1 » Joonis 2 leheküljel 8 tähistab ala, kus, mootori juhtseade hakkab mootori pöörlemiskiirust piirama, tehke enne tahhomeetri skaala punase piirkonnani jõudmist ülesvahetus või viige automaatkäigukasti valits asendisse D, mootor on saavutanud oma töötemperatuuri, kui osuti normaalse sõiduviisi puhul.

Võib osuti liikuda ka edasi ülespoole, mootori pöörlemiskiiruse optimaalsena hoidmiseks pidada silmas käigusoovitust » Lehekülg 11, Õigeaegne ülesvahetus aitab vähendada kütusekulu, vähendab sõidumüra, säästab keskkonda ja tuleb kasuks mootori tööeale ning töökindlusele.