2013 Škoda Yeti - Navigáció kézikönyv (in Hungarian) (45 pages)

Model: 2013 Škoda Yeti
File size: 1.36 MB
Pages: 45 pages



Letöltés Manual Navigáció kézikönyv

Kézi Leírás
Köszönjük a bizalmát, hogy egy olyan ŠKODA mellett döntött, ami a Columbus navigációs rendszerrel (a továbbiakban csak rádió-navigációs rendszernek nevezzük) van felszerelve, azt ajánljuk Önnek, hogy figyelmesen olvassa el ezt a kezelési útmutatót, hogy rádió-navigációs rendszert, ha további kérdései vagy problémái vannak a rádió-navigációs rendszerrel kapcsolatban, forduljon hivatalos, mivel az egyes országokban eltérők a törvényes előírások, ezért azok elsőbbséget élveznek a kezelési útmutatóban leírt információkkal szemben.

Sok örömet és jó utat kívánunk a rádió-navigációs rendszerrel felszerelt autójával, a navigációs adatok és navigációs DVD, beviteli képernyők az úti célra vezetéshez, Úti célra vezetés egy úti céllal.

Dinamikus úti célra vezetés TMC, a készülékre ugyanazok a garanciális feltételek vonatkoznak, mint az új gépkocsikra, lásd szervizfüzetet, ebben a kezelési útmutatóban az összes lehetséges felszereltségi változat le, van írva úgy, hogy jelölve lennének többletfelszereltségként, modellváltozattól.

Tehát a járművében nem található meg az összes felszereltségi elem, amelyek, ebben a kezelési útmutatóban le vannak írva, a járművének a felszereltségi készletének a leírását az eladási dokumentációban, megtalálja, amit a jármű vásárlásakor kapott.

Ne használjon oldószert, mint a benzin vagy a terpentin, amelyek megtámadhatnák képernyő felületét, kíméletesen kezelje a képernyőt, mert az ujjnyomások és hegyes tárgyakkal, való érintések bemélyedéseket és karcolásokat okozhatnak, a képernyő egy puha törlőronggyal és adott esetben az ujjlenyomatok miatt alkohollal tisztítható.

 A szakasz következő oldalon folytatódik, a parkolóházak, az alagutak, a magas házak vagy a hegyek annyira zavarhatják, rádió- és GPS-jeleket, hogy azok teljesen megszűnhetnek, a rádió-navigációs rendszerének a lopás elleni kódolása megakadályozza a rendszer üzembe helyezését a feszültségellátás megszakítása után, pl.

Keresztül lehet lekérdezni, hogy biztosítani lehessen még hatékonyabb lopás, a figyelmét első sorban a vezetésre fordítsa! Vezetőként teljes felelősséggel tartozik a közlekedés biztonságáért, a járművet minden közlekedési helyzetben az ellenőrzése alatt tudja tartani balesetveszély, a hangerősséget úgy állítsa be, hogy a külső akusztikus jelzéseket mindig.

A túl nagyra beállított hangerő halláskárosodáshoz vezethet, a bekapcsolás után egy billentyűmező jelenik meg azzal kéréssel, hogy adja, meg a kódot, a készülék zárlatát meg kell szüntetni a helyes négyjegyű kód bea, a négyjegyű számsor megadása után a számblokk szürke (inaktív) lesz és nem.

Tud további számokat átvenni beviteli sorba, › Ha törölni akarja a számokat a beviteli sorban jobbról balra, akkor nyomja meg, › Ha a helyes kódot jelzi ki a beviteli sorban, akkor nyomja meg az OK funkciógombot, ha a kód megadásakor egy rossz kódot igazolt, akkor folyamat még egyszer.

Ha a kódot másodszor is rosszul adta meg, akkor a készülék kb, csak az egy óra letelte után, közben a készüléknek és gyújtásnak bekapcsolva, kell maradnia, lehetséges a biztonsági kód megadásának megismétlése, ha ismét két rossz kísérletet tett, akkor a rádió-navigációs rendszer ismét lezár.

A kód normál esetben a műszerfalbetét tárolójában van eltárolva, való távolságát a „parkolási segítség aktiválásakor stb, › az éppen lejátszott audio műsorforrás / beszédvezérlés hangerősségének beállítása (forgatás), › A készülék be-, illetve kikapcsolásához nyomja meg az.

SETUP - Beállítások az egyes üzemmódokban, › RADIO üzemmód - egy adó kiválasztásához tárolólistából, › MEDIA üzemmód - az előző, illetve következő zeneszám kiválasztásához,  - A beszédkezelő rendszer bekapcsolása.

› RADIO üzemmód - forgassa el manuális adóbeállításhoz, nyomja meg röviden a belehallgató automatika (Scan) indításához / megállításához, › MEDIA üzemmód - forgassa el zeneszám váltáshoz; nyomja, meg röviden az audio üzemmódban belehallgató automatika.

› Térkép-megjelenítés (MAP) - forgassa el a térkép méretarányának a megváltoztatásához; nyomja meg röviden egy navigációs utasítás megismétléséhez egy folyamatban lévő úti célra vezetés során, › Navigációs üzemmód (NAV) - nyomja meg röviden egy navigációs utasítás megismétléséhez az úti célra vezetés közben, a készülék bekapcsolása után az utolsó, kikapcsolás előtti, aktív audio műsorforrást játsza le.