2013 Škoda Yeti - Īpašnieka rokasgrāmata (in Latvian) (221 pages)

Model: 2013 Škoda Yeti
File size: 15.01 MB
Pages: 221 pages



Download lietotāja rokasgrāmata Īpašnieka rokasgrāmata

Manual Apraksts
Jūs izlēmāt par labu ŠKODA – sirsnīgs paldies par Jūsu uzticību, jūsu rīcībā ir automašīna ar modernu tehniku un daudzveidīgu aprīkojumu, rokasgrāmatu, jo norādīto noteikumu ievērošana ir viens no priekšnoteikumiem pareizajai automašīnas kopšanai, ja rodas papildus jautājumi par Jūsu automašīnu, vēršaties pie Jūsu pilnvarota ŠKODA pārstāvja.

Mēs vēlam Jums daudz prieka ar Jūsu ŠKODA automašīnu un arvien labu braucienu, automašīnas literatūrā, papildus „lietotāja rokasgrāmatai, Jūs atradīsiet arī „Servisa grāmatiņu un brošūru „Palīdzība ceļā, turklāt, atkarībā no automašīnas modeļa un aprīkojuma tur var būt turpmākas instrukcijas un papildus informācija (piem, ja Jums nav kāda no šiem dokumentiem, lūdzam nekavējoties griezties pie pilnvarota ŠKODA pārstāvja.

Šajā lietotāja rokasgrāmatā ir aprakstīti visi iespējamie iekārtas varianti, izņemot, papildus aprīkojumu, modeļu variantus vai iekārtas, kuras šobrīd nav pieejamas, tādējādi, šajā lietotāja rokasgrāmatā netiek aprakstīti visi automašīnas komponenti, jūsu automašīnas aprīkojums ir atkarīgs no automašīnas pirkuma līguma.

Informācijas Jūs varat saņemt pie Jūsu ŠKODA pārstāvja, nesvarīgās detaļas attēlos var atšķirties atkarībā no Jūsu automašīnas; tie paredzēti tikai vispārējai informācijai, › satur automašīnas datus, ieskaitot informāciju par iepriekš veiktiem servisa darbiem, › lai sekotu līdzi tehniskās apkopes termiņam.

› veidota saskaņā ar mobilitātes garantijas noteikumiem (ir spēkā tikai dažās valstīs), › kalpo ŠKODA dīleriem kā garantijas noteikumu saraksts, tehniskās apkopes apliecinājums ir viens no garantijas noteikumiem, tāpēc vienmēr uzrādiet servisa grāmatiņu, ja Jūsu automašīna jāved specializētajā.

Ja Jūs pazaudējat servisa grāmatiņu vai tā nolietojas, lūdzam griezties specializētajā ŠKODA servisā, kurš veic regulāro Jūsu automašīnas tehnisko apkopi, saņemsiet dublikātu, kurā Jums tiks apstiprināti līdz šim veiktie servisa darbi specializētajā ŠKODA servisā, brošūra "Palīdzība ceļā" satur svarīgus ārkārtas zvanu numurus, telefona numurus, kā arī ŠKODA pārstāvju kontakt adreses atsevišķās valstīs, variējamā iekraušanas grīda ar rezerves riteni.

Dati no automašīnas datu nesēja un tipa, izdalītais ogļu dioksīda daudzums gramos uz nobrauktajiem kilometriem, vienīgi vai galvenokārt attiecās uz kravu pārvadāšanai būvētiem transportlīdzekļiem, dīzeļdzinējs ar turbokompresoru un degvielas iesmidzināšanu.

Benzīna dzinējs ar turbokompresoru un tiešo degvielas iesmidzināšanu, › pagrieziena rādītājs, tālās un gabarītlukturi, stāvgaismas, › ar autovadītāja drošības spilvenu priekšā, › ar radio, navigācijas un telefona kontroles taustiņiem.

› logu tīrītāji un mazgāšanas iekārta, kontrollampa pasažiera priekšējā drošības spilvena atslēgšanai, slēdzis pasažiera drošības spilvena atslēgšanai (pasažiera nodalījumā), noregulēšanas rokturis instrumentu apgaismošanai un noregulēšanas rokturis lukturu diapazona kontrolei.

Palīgs auto novietošanai stāvvietā priekšā un aizmugurē, automašīnām ar stūri labajā pusē noregulēšanas elementu izvietojums daļēji atšķiras no » 1, Šajā nodaļā sniegta informācija par zemāk minētajiem tematiem, vienmēr primāri koncentrējaties uz braukšanas procesu! Tā kā vadītājs nes.

Nedrīkst regulēt funkcijas instrumentu panelī braukšanas laikā, Jūs varat, vispirms izlasiet un ievērojiet ievadinformāciju un drošības norādījumus, › Ātruma rādītāju režīma ieslēgšanai / atslēgšanai – jūdzes stundā vai kilometri stundā, › Servisa intervāli – atlikušo dienu un kilometru atspoguļošana līdz nākamai.

Dzesēšanas šķidruma temperatūras rādītājs » 9, › ar skaitītāju nobrauktajam attālumam » 10, › ar servisa intervāla indikatoru » 10, › ar digitālo pulksteni » 11.

› ar daudzfunkcionālo rādītāju » 12, › ar informācijas displeju » 15, › Dienas skaitītāja nobrauktajam attālumam atiestatīšana, lai izvairītos no dzinēja bojājumiem, lūdzu, sekojiet norādījumiem par temperatūras apgabaliem.

Tahometra skalas sarkanā zona 1 » 2, iekārta ierobežo dzinēja apgriezienu skaitu uz drošu robežvērtību, ja rādītājs joprojām atrodas skalas kreisajā pusē, dzinējs vēl nav sasniedzis darba.