2012 Škoda Yeti - Manual de navigare (in Romanian) (47 pages)

Model: 2012 Škoda Yeti
File size: 1.11 MB
Pages: 47 pages



Descarca Manual Manual de navigare

Manual Descriere
Aţi ales un autovehicul ŠKODA care este echipat cu un sistem de radio-navigaţie Columbus (pe care îl vom, numi în continuare sistem de navigaţie) - vă mulţumim pentru încrederea acordată, vă recomandăm să citiţi cu atenţie acest Manual de utilizare, veţi putea astfel să vă acomodaţi cu sistemul de, navigaţie în timp scurt, în cel mai mic detaliu.

Pentru orice alte informaţii privitoare la sistemul de navigaţie vă rugăm să vă adresaţi oricărei unităţi autorizate ŠKODA sau importatorului, normele de legislaţie care sunt diferite în ţara dumneavoastră faţă de indicaţiile din acest manual, au întâietate, vă dorim distracţie plăcută cu sistemul dumneavoastră de navigaţie şi drum bun la volanul autovehiculului, caractere în textul manualului de utilizare.

Posturile radio cu ştiri din trafic TP, ghidare în traseu cu o destinaţie, blocarea manuală a anumitor porţiuni de drum, prezentarea dinamică traseului cu TMC.

În acest Manual de utilizare sunt descrise toate variantele de echipare posibile, fără a fi marcate drept echipament special, variantă de model sau echipare în, ● Pentru indicaţii de siguranţă suplimentare, consultaţi ⇒ pagina 31, Indicaţii de siguranţă la utilizarea sistemului de navigaţie, de aceea este posibil ca nu toate componentele de dotare descrise în acest Manual de utilizare să fie prezente pe autovehiculul dumneavoastră.

Pentru cuprinsul echipamentelor care dotează autovehiculul dumneavoastră, consultaţi documentaţia de vânzare pe care aţi primit-o la cumpărarea autovehiculului, aparatele dispun de aceleaşi condiţii de garanţie ca şi autovehiculele noi, ● Deteriorări şi defecţiuni cauzate de utilizarea în mod necorespunzător aparatului,  Capitolul continuă pe pagina următoare.

După expirarea garanţiei, un aparat care necesită reparaţii poate fi schimbat cu un, aparat cu reparaţii capitale, ca şi nou, care dispune de garanţie la anumite componente, un volum sonor reglat prea tare poate conduce la afectarea auzului, ● Deteriorări şi defecţiuni cauzate de efectuarea reparaţiilor de către persoane.

Aparate, care sunt deteriorate pe partea exterioară, ● Îndreptaţi-vă atenţia în primul rând asupra şofatului! Şoferul poartă întreaga responsabilitate pentru siguranţa în trafic, aveţi tot timpul controlul asupra autovehiculului - Pericol de accident, ● Reglaţi astfel volumul sonor astfel încât şoferul să poată auzi întotdeauna.

Semnalele acustice din exterior, de exemplu sirenele de avertizare ale autovehiculelor cu drept de prioritate de circulaţie, cum ar fi echipajele de poliţie, salvare şi pompieri, ● Nu utilizaţi dizolvanţi precum benzina sau terebentina, deoarece acestea ar, ● Manipulaţi display-ul cu atenţie, deoarece din cauza amprentelor sau a atingerii cu obiecte ascuţite se pot produce onduleuri sau zgârieturi, amprentele de pe display se pot curăţa cu o lavetă moale şi eventual cu alcool pur.

Ciclul – două încercări, o oră blocat – se repetă în continuare, parcările supraetajate, tunelurile, clădirile înalte sau munţii pot bruia semnalul radio şi GPS în aşa măsură, încât se poate ajunge la o întrerupere totală, codul este memorat de obicei în tabloul de instrumente, codificarea antifurt a sistemului dumneavoastră de navigaţie împiedică punerea în.

Funcţiune a sistemului, după o pană de curent, de exemplu în timpul unei reparaţii, a autovehiculului sau în cazul furtului acestuia, arderea siguranţei, la repunerea în funcţiune este necesară introducerea codului, – Dacă după pornire, apare un câmp cu taste şi solicitarea de introduce codul.

Aparatul trebuie deblocat prin introducerea corectă a codului din patru cifre, numărul încercărilor efectuate este afişat pe ecran, în al doilea rând, apăsaţi direct pe ecran, pe o cifră din blocul de cifre, după introducerea codului din patru cifre, blocul de cifre se va dezactiva (devine gri), şi nu se mai pot introduce alte cifre.

De la dreapta la stânga şi astfel să corectaţi cifrele greşit introduse, când în câmpul de introducere este afişat codul corect, apăsaţi tasta funcţională OK, puteţi afla codul numai „online de la ŠKODA System, pentru garanta o protecţie, dacă la introducerea codului se confirmă un cod greşit, procesul se mai poate repeta o dată.

Dacă autovehiculul dumneavoastră este echipat cu „asistenţă la parcare, după, activarea acesteia, pe ecran se va afişa distanţa până la obstacol, dacă autovehiculul dumneavoastră este echipat cu Climatronic, pe ecran se vor, dacă numărul de cod este introdus greşit şi a doua oară, aparatul se blochează.

Contactul pus, este posibilă repetarea introducerii codului, – pentru pornirea şi oprirea aparatului (apăsare), – Setarea volumului sonor al sursei audio redate curent (rotire).





Škoda Models