2012 Škoda Yeti - Навигация за употреба (in Bulgarian) (49 pages)

Model: 2012 Škoda Yeti
File size: 1.5 MB
Pages: 49 pages



Изтегляне Навигация за употреба

Описание
Решили сте да закупите автомобил ŠKODA, който е оборудван с навигационна система Columbus (наричана по-нататък само навигационна система), Препоръчваме Ви да прочетете внимателно ръководството за обслужване, за да можете бързо и добре, да се запознаете със своята навигационна система, Ако имате някои допълнителни въпроси или проблеми със своята радионавигационна система, обърнете се към своя оторизиран сервизен партньор на ŠKODA или вносителя.

Действащите законови и правови разпоредби се ползват с предимство в сравнение с препоръките в това ръководство за обслужване, Пожелаваме Ви безаварийно пътуване с Вашата навигационна система и на добър път, Означения в текста на ръководството за, Следване на целта с една цел.

Динамично следване на целта с употреба на, В това ръководство за обслужване са представени всички възможни варианти за обзавеждане, но не са обозначени като специално обзавеждане, варианти на модел или обзавеждане зависимо от пазара, Поради това във Вашия автомобил не трябва да са налице всички елементи, на обзавеждането, които са описани в това ръководство за обслужване.

Можете да проверите обхвата на обзавеждането на автомобила си от документацията за закупуване на автомобила, която сте получили при неговата, ● На първо място, обръщайте постоянно внимание на шофирането, Шофьорът напълно отговаря за транспортната безопасност, системата само така, че да имате пълен контрол над автомобила при всяка.

● Твърде силно настроената сила на звука може да доведе до увреждане, ● За допълнителни указания за безопасност виж ⇒ Стр, безопасност за боравене с навигационната система,  Абзацът продължава на следваща страница.

● Настройте силата на звука така, че винаги да можете да чувате звукови, За уреда са в сила същите гаранционни условия, както и за новия автомобил, След изтичане на гаранцията подлежащият на ремонт уред може да бъде заменен за изцяло ремонтиран уред в напълно изправно състояние с гаранция, повреди и щети поради неправилно боравене с уреда.

Повреди и щети поради неквалифицирани опити за ремонт, уреди, които са повредени от външната страна, Кодовият номер може да бъде запитан само „онлайн чрез системата на, ŠKODA за да се гарантира така и съществена защита срещу кражба.

Се в случай на необходимост към упълномощен сервизен партньор на ŠKODA, ● Не използвайте разтворители като бензин или терпентин, които могат да, ● Работете с дисплея внимателно, тъй като натискът с пръсти или докосването с остри предмети може да причини вдлъбнатини и драскотини, Можете да почиствате дисплея с мека кърпа и при необходимост с чист алкохол от отпечатъци от пръсти.

Ако при въвеждане на код бъде потвърден неверен код, процесът може да, Ако втори път въведете невярно кода, уредът ще бъде блокиран за около, Закрити паркинги, тунели, високи здания или планини могат да смутят радиои GPS-сигнала дотолкова, че стигне до пълното му затихване, Ако в реда за въвеждане се показва правилният код, натиснете функционалния бутон OK.

Ако отново бъдат направени два неуспешни опита, навигационната система, ще бъде блокирана за един час, Цикълът - два опита, един час блокиране - продължава да е в сила, Кодирането за защита срещу кражба на Вашата навигационна система предотвратява пуска на системата след захранване на напрежението, например.

Вследствие на ремонт на автомобила или кражба, Кодът нормално се запаметява в арматурното табло, на кода в нормалния случай не е необходимо, – Ако след включване на поле от клавиатурата се появи поле със запитване.

Въведете кода, уредът трябва да се отключи чрез въвеждане на правилен, Ако Вашият автомобил е оборудван с „помощ при паркиране, след нейното, активиране на дисплея се показва разстоянието до препятствието, Наберете директно в индикацията на екрана една цифра в цифровия блок.

След въвеждане на четиризнаковата цифрова последователност цифровият блок става сив (неактивен) и в реда за въвеждане на могат да бъдат, Натиснете върху  в екрана за да изтриете цифрите в реда за въвеждане, отдясно наляво, за да коригирате при необходимост вашето въвеждане, Ако Вашият автомобил е оборудван с климатроник, на дисплея се показва информация за климатроника.

– За включване и изключване на уреда (натискане), – Настройка на силата на звука на текущо възпроизвеждания, tONE - Настройки на типа и силата на звука.