2010 Škoda Yeti - Ръководство за експлоатация (in Bulgarian) (290 pages)

Model: 2010 Škoda Yeti
File size: 16.11 MB
Pages: 290 pages



Изтегляне Ръководство за експлоатация

Описание
Решили сте да купите автомобил Skoda, Новият Ви автомобил Skoda е автомобил с модерни технически средства и богато оборудване, което, за да можете бързо и добре се запознаете с новият си автомобил, Ако имате някои допълнителни въпроси или проблеми във връзка с новият Ви автомобил, моля, обърнете.

Се към специализиран сервиз или към Вашия вносител, Действащи закони и правови предписания се ползват с предимство по сравнение с препоръки в това, Пожелаваме Ви безаварийно пътуване с Вашия автомобил Skoda и на добър път, В документация на Вашия автомобил ще намерите освен.

Ръководство за обслужване” също така и Сервизна книжка” и, Вашия автомобил, документацията освен горе посоченото съдържа, Ако някой от посочените документи липсва, молим, обърнете се, незабавно към специализиран сервиз, където с удоволствие ще Ви.

Моля, имайте предвид, че данните от техническата документация, на автомобила имат предимство в сравнение с данни, които са, Ръководството за обслужване описва оборудване на автомобила в, доставят по-късно или само за определени пазари.

Могат да се различават от оборудване на автомобила Ви и същите, Ръководството за обслужване съдържа, освен информация за, обслужване и експлоатация на Вашия автомобил, за безопасността Ви, и за запазване стойността на автомобила Ви, също така и много ценни.

Автомобила си безопасно, икономично и екологично, Моля, с оглед на безопасност подробно прочетете информация за, принадлежности към автомобила, позволени модификации и, замяна на негови части ⇒ страница 242.

Важни са също така и други раздели на ръководството, тъй като, правилната експлоатация на автомобила - заедно с правилното му, обслужване и редовната му поддръжка - удължават неговия ресурс и в, много случаи създават една от предпоставки за удовлетворяване на.

Удостоверение за извършване на сервизни прегледи, удостоверение за гарантирана подвижност (това важи само за, важни указания за гаранцията на автомобила, Удостоверение за извършените сервизни работи е едно от условия на.

Сервизната книжка представяйте винаги, когато пристигате с, В случай на загуба, кражба или пълно износване на сервизната, книжка, трябва да се обърнете към специализиран сервиз, който, извършва редовна поддръжка на Вашия автомобил.

Ви издаде дубликат, в който ще запише и потвърди всичките, съдържа най-важни телефонни номера в отделни страни заедно с, адреси и телефонни номера на импортьори на Skoda, Алармена система предупреждаваща за кражба на.

Електрически плъзгащ се и отварящ се навън, Индикатор за температура на охлаждаща течност, Система за собствения контрол на автомобила*, Замяна на батерия в дистанционното управление.

Седалки и приспособления за поместване на, Кутия за дребни предмети от страната на пътника до, Охлаждане на жабката срещу предната седалка на, Жабката в предната част на средната конзола.

Жабката в предните и задните врати, Жабката под предната седалка на пътника до, Облегалка за лакътя на предните седалки с, Жабката в задната част на средната конзола*.

Кутии за дребни предмети в багажника*, Помощ при паркиране отпред и отзад*, Темпомат (устройство за поддържане на скорост)*.