2017 Škoda Superb - Omaniku käsiraamat (in Estonian) (328 pages)

Model: 2017 Škoda Superb
File size: 53.89 MB
Pages: 328 pages



Lae Käsitsi Omaniku käsiraamat

Käsitsi kirjeldus
Sellega vähendatakse auto kontrollimatust liikumisest põhjustatud täiendavate kokkupõrgete riski. Mitmesuguste olukordade jaoks parkimisel ja manööverdamisel on kasutada neli laadi. Sellel põhjusel tuleb põhjalikult lugeda ka parkimisabilist käsitlevat peatükki ja järgida seal toodud ohutusjuhiseid.

Süsteem otsib parkimistaskut paralleelselt või põiksuunas pargitud sõidukite reas kaassõitjavõi juhipoolel. Parkimistasku otsimise kestel ja enne parkimistoimingu alustamist võidakse ekraanil näidata menüüd muude sobivate parkimislaadidega. Automaatsel pidurdamistoimingul kasvab rõhk pidurisüsteemis ja piduripedaali ei saa vajutada tavalisest pedaalikäigust kaugemale.

Lisavarustuse ja koorma lubatud kogukaalu ning lisavarustuse maksimaalset pikkust ei tohi mitte kunagi ületada on haakeseadise vigastamise oht. Kõik hooldusja remonditööd viiakse seetõttu läbi õigeaegselt ja nult mõnes eriala-ettevõttes. Õlivahetus-hooldusvälp määratakse olenevalt auto kasutamise intensiivsusest ja kohalikest kasutustingimustest.