2007.5 Škoda Superb - Навигација (in Serbian) (44 pages)

Model: 2007.5 Škoda Superb
File size: 2.96 MB
Pages: 44 pages



Преузми упутство за употребу Навигација

Ручно Опис
Odlučili ste se za Škoda vozilo koje je opremljeno s radio-navigacijskim sustavom SatCompass (u sljedećem, tekstu samo navigacijski sustav) - zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju, preporučamo Vam, da ove upute za uporabu pročitate pažljivo, kako biste se brzo i opsežno upoznali s Vašim navigacijskim sustavom, ukoliko imate bilo kakva pitanja ili poteškoće s navigacijskim sustavom molimo Vas obratite se svojoj Škoda.

Odstupajući zakonski propisi u pojedinim zemljama imaju prednost u odnosu na informacije u ovim uputama za, Želimo Vam mnogo zadovoljstva s Vašim navigacijskim sustavom i ugodnu vožnju u svako doba, unos odredišta - ulica - križanje, unos odredišta - Iz memorije odredišta.

Unos odredišta - odredište sa zastavicom, struktura ovih uputa za uporabu (objašnjenja), ove Upute za uporabu složene su sistematski kako biste lakše pronašli sve, sadržaj ovih uputa podijeljen je u kratke odlomke, koje smo saželi u pregledna.

Sadržaj koji je podijeljen u poglavlja i detaljno kazalo pojmova na kraju ovih uputa, pomoći će Vam u brzom traženju željene informacije, ispod naslova slijedi kratka informacija (u kurzivu, velikim slovima) o sadržaju, ispod slike uglavnom slijedi uvod, (velikim slovima) koji izravno opisuje radnje koje.

Sa * označene opreme spadaju u serijsku opremu samo određenih izvedbi modela, ili su isporučive samo za određene modele kao dodatna oprema, sve tri vrste napomena (POZOR!, Oprez! i Napomena) koje se koriste u tekstu, navedene su na kraju svakog odlomka.

Najvažnije napomene su označene s natpisom POZOR! Ove Pozor-napomene upozoravaju Vas na ozbiljnu opasnost od nezgoda ili ozljeda, napomena označena sa Oprez! upozorava Vas na moguća oštećenja na Vašem, vozilu ili na općenite opasnosti od nezgoda, normalna napomena Vas upozorava na važne informacije o radu Vašeg uređaja.

A Tipka za manualno namještanje radiopostaja FM, AM, TIM i TMC i za odabir, tipka FM za aktiviranje FM radio-modusa, tipka TIM (traffic information memo) za brzo preslušavanje memoriranih, tipka TMC (traffic message channel) za aktiviranje TMC-radio-modusa.

Tipka FM za aktiviranje AM radio-modusa, tipka DSP za namještanje kontrasta na zaslonu, tipka CD za aktiviranje modusa CD-a i CD-mjenjača*, tipka za manualno prebacivanje između dnevnog i noćnog zaslona.

Tipka NAVI za pozivanje osnovnog izbornika navigacije, tipka TELE za pokazivanje prometnih obavijesti primljenih preko TMC-a, − automatsko traženje radiopostaja u AM-valnom području, navigacijski sustav SatCompass nudi Vam jednostavno rukovanje komfornim opremama radija, CD-playera i navigacijskog sustava u vozilu.

Tipka MUTE za privremeno stišavanje izvora zvuka radija, CD-a i CD-mjenjača*, − za kratkotrajno preslušavanje (deset sekundi) svih memoriranih radiopostaja (TP, FM i AM) - u radio-modusu, − preslušavanje svih naslova jedan za drugim na CD-u, a Tipka INFO za pokazivanje daljnjih informacija.

A Tipka MIX za preslušavanje naslova nekog CD-a nasumičnim redoslijedom, a Regulator za uključivanje/isključivanje (pritisnuti) navigacijskog sustava i regu20, tipka AS za automatsko memoriranje radiopostaja, tipka za memoriranje aktualnog položaja vozila kao odredište sa zastavicom.

Tipke za odabir radiopostaja u radio-modusu i CD-tipke za izravno biranje u, tipka za brisanje unosa u polje za editiranje, tipka za namještanje zvuka i raspodjele jačine zvuka, gumb izbornika za odabir i potvrđivanje točaka izbornika.

Tipka  za izračunavanje zaobilazne rute kod zastoja, makro-tipka, funkcijska tipka s mogućnošću programiranja, navigacijski sustav je Vaš inteligentni suvozač”, vremenu dolaska na odredište putovanja prikazane na ekranu.

U određenim uvjetima se sustav mora prijaviti budući da je opremljen s, aktualni položaj vozila utvrđuje se uz pomoć satelita, sustavu i uspoređuju s memoriranim podacima.





Škoda Models