2007.5 Škoda Superb - Навигация за употреба (in Bulgarian) (47 pages)

Model: 2007.5 Škoda Superb
File size: 2.86 MB
Pages: 47 pages



Изтегляне Навигация за употреба

Описание
Решихте да купите автомобил Skoda, оборудван с радионавигационна система SatCompass (понататък само навигационна система) - сърдечно Ви благодарим за доверие, Препоръчаме Ви добре да прочетете това Ръководство за експлоатация, за да можете добре и бързо да се, Ако имате някои допълнителни въпроси или проблеми във връзка с навигационната, моля, обърнете се, към сервизния партньор Skoda или към Вашия вносител на автомобили Skoda.

Действащи закони и правови предписания се ползват с предимство по сравнение с препоръки в това, Желаем Ви радост и много километри с Ваша навигационна система и винаги щастлив път, Задаване на цел - Улица - Кръстовище, Задаване на цел - Специална цел.

Задаване на цел - Цели от памет, Задаване на цел - Маркирана цел, Преглед на основно меню на навигация, Подреждане на това Ръководство за обслужване (обяснителни бележки).

Ръководството за обслужване е подредено според точни правила, за да Ви, улеснява в търсенето и получаването на необходимата информация, Разчленение на главите, съдържанието и индекса, Текст на ръководството е разделен на относително къси раздели, които се.

Съдържанието, което е разчленено на глави, заедно с подробен индекс на, края на ръководството, ще Ви помогнат да намерите информация, която, Всеки раздел си има свой надпис, След това следва кратка информация (курсивен шрифт) за съдържанието.

С изображения са свързани указания (по-голям шрифт), които точно ще ви, обяснят, какви операции трябва да се извършат, се извършат, са посочени след тире, Означените със знака * части от оборудването се монтират серийно само на.

Определени модели или се доставят само като извънредно оборудване, В текста се намират забележки от три вида ВНИМАНИЕ! Предупреждение! и, Забележка), които са посочени в края на съответната част на текста, Най-важни забележки са отбелязани с надпис ВНИМАНИЕ!.

Забележки Ви предупреждават за сериозна опасност от възможна, Забележка с надпис Предупреждение! Същата Ви предупреждава за, опасност от повреждане на някой от Вашите уреди или за обща опасност от, Забележка като такава Ви предупреждава за данни, които са важни за.

A Бутон за ръчно нагласяване на радиостанции от FM, AM, TIM или TMC, както и за избиране на музикално произведение, записано на компактдиск, Бутонът FM за активиране режима честотна модулация, tIM (Traffic Information Memo - памет на транспортни.

Съобщения) за бързо прослушване на запаметени транспортни, Бутонът TMC (Traffic Message Channel - канал за транспортни съобщения), Бутонът АМ за активиране на режим АМ, Бутонът DSP за нагласяване на контраст на дисплея.

Бутонът CD за активиране на режими CD и CD чейнджър*, Бутон за ръчно превключване между дневен и нощен дисплей, Бутонът NAVI извикващ основно меню на навигация, Бутонът TELE за изобразяване на транспортни съобщения, приемани.

− избиране на радиопредавателни станции, които са записани в памет, Бутон за изтриване на писмен знак в полето за едитиране, Бутон за нагласяване на звук и за балансиране на гръмкост, Копче за избиране и потвърждаване на опции от менюто.

Бутонът  за изчисляване на алтернативен маршрут в случай на, Бутонът  за излизане от менюто, Бутонът SET за извикване на SETUP меню, − автоматично нагласяване на радиопредавателни станции с АМ.

− бързо прослушване на запаметено транспортно съобщение, − бързо претърсване в режим CD, mUTE за изключване на звук от радиоприемник, CD плеер и CD.