2013.5 Škoda Roomster - Kezelési útmutató (in Hungarian) (216 pages)

Model: 2013.5 Škoda Roomster
File size: 13.74 MB
Pages: 216 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
A kezelési útmutató egy meghatározott rendszer szerint épül fel, hogy szükséges, információkat könnyen és gyorsan megkereshesse és megkaphassa, ennek a kezelési útmutatónak a tartalma relatív rövid fejezetekre van felosztva, amelyek az áttekintő fejezetekben vannak összefoglalva.

A fejezetek utáni tartalomjegyzék és a kezelési útmutató végén található részletes betűrendes névmutató segítségével gyorsan megtalálhatja keresett információt, minden iránymeghatározás, mint „bal oldal, „jobb oldal, „elöl, „hátul a jármű menetirányához viszonyított irányt határoz meg, az értékek metrikus mértékegységekben vannak megadva, egy fejezetben fontos információkat és biztonsági tudnivalókat tartalmazó szakaszra utalást jelöl.

A szakasz folytatását jelzi következő oldalon, azokat a helyzeteket jelöli, amelyek esetén a járművel a lehető leghamarabb meg kell állni, a legfontosabb megjegyzések a VIGYÁZAT felirattal vannak jelölve, ez a Figyelem megjegyzés a járművet érhető lehetséges sérülésekre hívja fel a figyelmet (pl.

A Környezet feliratú megjegyzés környezetvédelemmel kapcsolatos tudnivalókra, egy normál Megjegyzés a jármű működtetésére vonatkozó fontos információkra, Ön egy ŠKODA mellett döntött, köszönjük bizalmát, Ön egy a legmodernebb technikával és számos felszereltséggel rendelkező járművet kapott.

El figyelmesen ezt a kezelési útmutatót, mivel ennek az útmutatónak az ismerete előfeltétele jármű helyes, a járművére vonatkozó esetleges kérdéseivel forduljon egy ŠKODA partnerhez, sok örömet és jó utat kívánunk ŠKODA autójával, a jármű fedélzeti irodalmában emellett a „Kezelési útmutató mellett megtalálja.

Ha a szervizfüzete megsérült vagy betelt, akkor forduljon szakszervizéhez, ahol, igazolja Önnek az addig elvégzett szervizmunkákat szakszerviz, ezenkívül a járműmodelltől és a felszereltségtől függően további útmutatókat és, az Útközben füzet tartalmazza az egyes országokban legfontosabb segélyhívó.

Számokat, telefonszámokat, valamint a ŠKODA partnerek címét és telefonszámát, ha a fenti útmutatók közül valamelyik hiányzik, akkor kérjük, forduljon egy, a fedélzeti irodalomban a következő fogalmakat használjuk, amelyek a járművének szervizelésére vonatkoznak, › „Szakszerviz - olyan üzem, amelyek a ŠKODA márkájú járműveken szakszerű.

› „ŠKODA szervizpartner - olyan üzem, amely a ŠKODA AUTO a, tött szerződés által jogosult a ŠKODA márkájú járműveken szervizmunkákat elvégezni, › „ŠKODA partner - olyan vállalkozó, akit a ŠKODA AUTO a, a ŠKODA márkájú termékek értékesítésére vagy azokon a szervizek elvégzésére, adott esetben ezen tevékenységek párhuzamos elvégzésére.

Ebben a kezelési útmutatóban az összes lehetséges felszereltségi változat le, van írva úgy, hogy jelölve lennének többletfelszereltségként, modellváltozattól, tehát a járművében nem található meg az összes felszereltségi elem, amelyek, ebben a kezelési útmutatóban le vannak írva.

A járművének a felszereltségi állapota a járműhöz tartozó adásvételi szerződésére vonatkozik, az ábrák nem lényeges részletekben eltérhetnek a járművétől, ezek csak általános információkat nyújtanak, › tartalmazza a járműadatokat beleértve az elvégzett szervizmunkák adatait, › a mobilitásgaranciára vonatkozó bejegyzésekhez kialakítva (csak néhány ország.

› garancialevélként szolgál a ŠKODA partner felé, akinél járművét vásárolta, ezért kérjük, mindig vigye magával a szervizfüzetet, ha a járművét egy szakszervizbe viszi, a kibocsátott széndioxid mennyisége grammban megtett kilog/km-ben, egy kizárólag vagy túlnyomórészt áruszállításra kialakított dobozos kivitelű jármű.

Newtonméter, a motor nyomatékának mértékegysége, › Irányjelző, távolsági fényszóró és parkolófény, fénykürt, › a rádió, a navigációs rendszer és telefon kezelőgombjaival, a hátsó ablak fűtésének kapcsolója.

Az utasoldali első légzsák lekapcsolásának az ellenőrző lámpája, az utasoldali első légzsák kulcsos kapcsolója, a jobbkormányos járműveknél az ábrázolt kezelőelemek elrendezése részben eltér a » 1, ebben a fejezetben a következő témákhoz talál információkat.

A figyelmét elsősorban a vezetésre fordítsa! Vezetőként teljes felelősséggel, a műszerfalbetétben lévő kezelőelemeket soha ne működtesse menet közben, hanem csak álló járműnél, azokra az országokra vonatkozik, amelyekben az értékek angolszász mértékegységekben vannak.