2013.5 Škoda Roomster - Brukerhåndbok (in Norwegian) (206 pages)

Model: 2013.5 Škoda Roomster
File size: 13.6 MB
Pages: 206 pages



Last ned Manual Brukerhåndbok

Manuell Beskrivelse
Instruksjonsboken er oversiktlig bygd opp slik at det skal være enkelt å finne frem, innholdet i denne bruksanvisningen er delt inn i korte avsnitt, som er samlet i oversiktlige kapitler, innholdsfortegnelsen foran og det utførlige stikkordregisteret bak i instruksjonsboken hjelper deg med å finne raskt frem til ønsket informasjon, alle retningsanvisninger som "venstre side", "høyre side", "foran" og "bak" tar utgangspunkt i bilens kjøreretning.

Verdiene er oppgitt i metriske enheter, merker et avsnitt med viktig informasjon og sikkerhetsregler i et kapittel, merker fortsettelsen av et avsnitt på neste side, merker en situasjon som bilen må holdes unna, så sant det er mulig.

Den viktigste informasjonen er merket med overskriften ADVARSEL, informasjon merket med Vær forsiktig gjør deg oppmerksom på faren mulige, skader på bilen (for eksempel skader på girkassen) eller på generell fare ulykke, tekst som er merket med en grønn blomst, gir deg tips om miljøvennlig kjøring.

Her finner du blant annet råd om hvordan du kan redusere drivstofforbruket, et normalt Tips gjør deg oppmerksom på viktig informasjon om kjøring av bilen, samsvar med disse anvisningenen er en forutsetning for rikig utnyttelse av bilen, henvend deg til en ŠKODA-forhandler med eventuelle spørsmål om din bil.

Vi ønsker deg lykke til med din nye ŠKODA og ønsker deg god tur, bilens litteraturmappe inneholder denne "instruksjonsboken" samt "Servicehefte" og brosjyren "Underveis", avhengig av bilmodell og utstyr kan det også være lagt ved andre bruksanvisninger og vedlegg (for eksempel bruksanvisning radioen), mangler du noen av dokumentene ovenfor, kan du henvende deg til en autorisert.

I kjøretøylitteraturen brukes følgende begreper som har betydning for gjennomføring av periodisk service og vedlikehold på bilen, › "Merkeverksted" - et verksted med den nødvendige kompetanse og utstyr til å, gjennomføre servicearbeider på biler av merket ŠKODA, › "ŠKODA Servicepartner" - en virksomhet som under avtale med ŠKODA AUTO.

› "ŠKODA-forhandler" - en virksomhet som under avtale med ŠKODA AUTO a, eller dennes norske representant er berettiget til å selge produkter av merket, ŠKODA, samt å foreta regelmessig service og eventuelle reparasjoner på disse, i denne bruksanvisningen er alle mulige utstyrsvarianter beskrevet, uten det.

Angis som ekstrautstyr, modellvarianter eller markedsavhengige utrustninger, dermed er ikke alle utstyrsvarianter som er beskrevet i denne håndboken nødvendigvis i din bil, utstyrsomfanget i din bil samsvarer med din bestilling av bilen, bildene kan avvike fra din bil når det gjelder enkelte detaljer, de er bare ment.

› inneholder data om bilen inklusiv angivelse av utført servicearbeid, › er beregnet for registrering av mobilitetsgarantien (kun gyldig i noen land), › gjør tjeneste som garantibevis fra den ŠKODA-forhandleren der bilen første, vis derfor alltid frem serviceheftet når du leverer bilen hos et Škoda-verksted.

Hvis du skulle miste serviceheftet eller det er ødelagt, kan du henvende deg til, Škoda-verkstedet hvor du får utført det regelmessige vedlikeholdet på bilen din, brosjyren Underveis inneholder de viktigste nødnummer, telefonnumrene samt, kontaktadresser til ŠKODA-forhandlere i enkelte land.

Utslippsmengde av karbondioksid i gram per kjørte kilometer, en kassevogn som utelukkende eller oeverveiende er konstruert godstransport, dieselmotor med turbolading og innsprøytingssystem Common-Rail, › Blinklys, fjernlys og parkeringslys, lyshorn.

› Med betjeningstaster for radio, navigasjonsenhet og telefon, ventilasjonsdyser i den midtre delen av instrumentpanelet, kontrollampe for deaktivert kollisjonspute på passasjersiden, på høyrestyrte biler kan plasseringen av betjeningselementene avvike noe fra.

Visningen på bildet » Bilde 1, i dette kapitlet finner du informasjon om følgende temaer, du må først og fremst ha fokus på kjøringen! Som bilfører har du det hele og, ikke betjen Kombi-instrumentet under kjøring, men kun når bilen står i ro.

Gjelder for land hvor verdien er oppgitt i britiske måleenheter, les og følg informasjonen og sikkerhetstipsene, › med teller for tilbakelagt kjørelengde » Side 10.