2013.5 Škoda Roomster - Упутство за употребу (in Serbian) (212 pages)

Model: 2013.5 Škoda Roomster
File size: 13.53 MB
Pages: 212 pages



Преузми упутство за употребу Упутство за употребу

Ручно Опис
Struktura ovog uputstva za upotrebu, priloženo uputstvo je sistematski strukturirano kako biste mogli lako da pronađete, poglavlja, sadržaj i registar ključnih reči, tekst u ovom priručniku je podeljen na relativno kratke delove koji su obuhvaćeni u.

Na osnovu poglavlja uređen Sadržaj i opširan Registar ključnih reči na kraju uputstva omogućavaju vam da brzo pronađete željenu informaciju, svi pokazivači pravca kao što su „levo, „desno, „napred, „nazad, odnose se na, vrednosti su navedene u metričkim mernim jedinicama, označava referencu na odeljak sa važnim informacijama i sigurnosnim.

Označava da se odeljak nastavlja na sledećoj strani, označava situacije pri kojima vozilo treba zaustaviti što je pre moguće, najvažnije napomene su naznačene naslovom OPASNOST, napomena naznačena sa Pažnja upozorava na mogućnost nastanka štete na vozilu (npr.

Napomena naznačena sa Životna sredina upozorava na mogućnost zagađenja životne sredine, normalna Napomena skreće vam pažnju na informacije važne za korišćenje vozila, odlučili ste se za vozilo ŠKODA, dobili ste vozilo sa najmodernijom tehnikom i mnoštvom dodatne opreme.

Ovo uputstvo za upotrebu, jer postupanje u skladu s njim predstavlja preduslov za pravilno korišćenje vozila, ukoliko imate pitanja o svom vozilu, obratite se ovlašćenom ŠKODA partneru, Želimo vam mnogo zadovoljstva i prijatnu vožnju vašim vozilom ŠKODA, u pratećoj literaturi za vaše vozilo naći ćete osim ovog „Uputstva za upotrebu i.

„Servisnu knjižicu i brošuru „Pomoć na putu, osim toga, u zavisnosti od modela vozila i pripadajuće opreme mogu biti data šira, i dodatna uputstva za uređaje (npr, ako ste izgubili neki od gore navedenih dokumenata, obratite se ovlašćenom.

U pratećoj literaturi su korišćeni sledeći termini, koji se odnose na servisiranje vašeg vozila, › „Ovlašćeni servis - Servis koji stručno sprovodi radove servisiranja za vozila, › „ŠKODA servisni partner - Servis koji je ugovorom ovlašćen od strane kompanije ŠKODA AUTO a, › „ŠKODA partner - Preduzeće, koje je ovlašćeno od strane kompanije ŠKODA.

U ovom uputstvu za upotrebu opisane su sve moguće varijante opreme pri čemu, nisu označavane kao posebna oprema, varijanta vezana za određeni model ili, u Vašem vozilu zato ne moraju da postoje sve komponente opreme opisane u, obim opreme vašeg vozila se zasniva na kupoprodajnom ugovoru za vozilo.

Informacija možete dobiti kod ŠKODA partnera, kod koga ste kupili vozilo, oprema na slikama se kod vozila može razlikovati u nebitnim detaljima, a prikazana je samo radi razumevanja osnovnih informacija, › sadrži podatke o vozilu i podatke o obavljenim radovima na servisiranju, › predviđena je da služi kao dokaz o servisiranju.

› predviđena je za unose koji se odnose na garanciju mobilnosti (važi samo u, › služi kao garantni list od strane ŠKODA partnera, kod koga ste kupili vozilo, zato odmah predajte servisnu knjižicu kada odvezete auto u ovlašćeni servis, ako ste izgubili servisnu knjižicu ili je ona uništena, obratite se ovlašćenom Škoda.

Servisu koji vrši redovno servisiranje vašeg vozila, servisnim radovima koje ste do tada izvršili u ovlašćenom servisu, brošura „Pomoć na putu sadrži najvažnije telefonske brojeve za hitne slučajeve, telefonske brojeve kao i kontakt-adrese ovlašćenih ŠKODA partnera u različitim.

Alarmni sistem za zaštitu od krađe, uređaj za brisanje i pranje stakala, univerzalna priprema za telefon GSM II, automati za namotavanje pojasa i kočnica.

Oprema za slučaj nužde i samopomoć, emisija ugljen-dioksida u gramima po pređenom kilometru, kilovat, merna jedinica za snagu motora, van isključivo ili pretežno konstruisan za prevoz robe.

Njutnmetar, merna jedinica za obrtni momenat motora, dizel motor sa turbo punjačem i sistemom ubrizgavanja, benzinski motor sa turbo punjenjem i direktnim ubrizgavanjem.