2013.5 Škoda Roomster - Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek) (222 pages)

Model: 2013.5 Škoda Roomster
File size: 13.85 MB
Pages: 222 pages



Λήψη Εγχειρίδιο Εγχειρίδιο χρήσης

εγχειρίδιο Περιγραφή
Δομή των Οδηγιών Χρήσης (Επεξηγήσεις), Οι οδηγίες χρήσης που έχετε στα χέρια είναι διαρθρωμένες με τρόπο που διευκολύνει την αναζήτηση και την ανεύρεση των απαιτούμενων πληροφοριών, Οι σημειώσεις που αρχίζουν με τη λέξη Περιβάλλον περιέχουν υποδείξεις σχετικά με, Τα περιεχόμενα των Οδηγιών Χρήσης είναι χωρισμένα σε σχετικά μικρές ενότητες.

Χρωματιστό φόντο, στο κάτω δεξί μέρος της σελίδας, Μια απλή Υπόδειξη εφιστά την προσοχή σας σε σημαντικές πληροφορίες για τη χρήση του αυτοκινήτου σας, Ο πίνακας περιεχομένων, χωρισμένος σε κεφάλαια, και το λεπτομερές ευρετήριο, στο τέλος του βιβλίου θα σας βοηθήσουν να βρείτε γρήγορα τις πληροφορίες που.

Οι αναφορές στις θέσεις όπου βρίσκονται τα διαφορά μέρη του αυτοκινήτου, όπως, Οι τιμές δίνονται σε μετρικές μονάδες, Επισημαίνει την παραπομπή σε μια ενότητα με σημαντικές πληροφορίες, και υποδείξεις ασφαλείας στο πλαίσιο ενός κεφαλαίου.

Επισημαίνει τη συνέχιση μιας ενότητας στην επόμενη σελίδα, Επισημαίνει καταστάσεις στις οποίες το αυτοκίνητο πρέπει να σταματήσει, Οι σημαντικότερες σημειώσεις φέρουν την επικεφαλίδα ΚΙΝΔΥΝΟΣ, Οι υποδείξεις που επισημαίνονται με τη λέξη Προσοχή προειδοποιούν για πιθανή.

Αγοράσατε ένα αυτοκίνητο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και πολλές ανέσεις, παρούσες οδηγίες χρήσης, γιατί η τήρηση της διαδικασίας σύμφωνα με τις παρούσες οδηγίες αποτελεί προϋπόθεση για τη σωστή χρήση του αυτοκινήτου, Αν έχετε απορίες σχετικά με το αυτοκίνητό σας, απευθυνθείτε σε αντιπρόσωπο της ŠKODA, Σας ευχόμαστε πολλά καλά ταξίδια με το ŠKODA σας.

Δική σας, η ŠKODA AUTO a, Τα βιβλία του αυτοκινήτου σας, Στα βιβλία του αυτοκινήτου σας, εκτός από τις παρούσες „Οδηγίες Χρήσης, περιλαμβάνονται επίσης ένα „Βιβλίο Συντήρησης και το φυλλάδιο „Οδική Βοήθεια, Ανάλογα με το μοντέλο του αυτοκινήτου σας και τον εξοπλισμό του, τα παραπάνω.

Μπορεί να συμπληρώνονται με περαιτέρω εγχειρίδια και πρόσθετες οδηγίες χρήσης (π, Αν διαπιστώσετε ότι λείπει κάποιο από τα παραπάνω έγγραφα, απευθυνθείτε σε, Στα βιβλία του αυτοκινήτου χρησιμοποιούνται οι παρακάτω όροι που αφορούν τη, διεξαγωγή του σέρβις στο αυτοκίνητό σας.

› „Συνεργείο αυτοκινήτων - Κατάστημα στο οποίο διεξάγονται εξειδικευμένες εργασίες συντήρησης για τα αυτοκίνητα μάρκας ŠKODA, › „Αντιπρόσωπος σέρβις ŠKODA - Κατάστημα που είναι εξουσιοδοτημένο μέσω, σύμβασης από την εταιρία ŠKODA AUTO a, › „Αντιπρόσωπος ŠKODA - Επιχείρηση που είναι εξουσιοδοτημένη μέσω της εταιρίας ŠKODA AUTO a.

Σε αυτές τις οδηγίες χρήσης περιγράφονται όλες οι πιθανές εκδόσεις εξοπλισμών, χωρίς να επισημαίνονται ως προαιρετικός εξοπλισμός, έκδοση μοντέλου ή εξοπλισμός ανάλογα με την αγορά, Επομένως, όλα τα εξαρτήματα του εξοπλισμού που περιγράφονται στις παρούσες, οδηγίες χρήσης δεν υπάρχουν απαραιτήτως στο αυτοκίνητό σας.

Ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου σας αναφέρεται στο συμβόλαιο αγοράς του αυτοκινήτου, ŠKODA από τον οποίο αγοράσατε το αυτοκίνητό σας, Οι εικόνες μπορούν να παρουσιάζουν ουσιαστικές διαφορές από το δικό σας αυτοκίνητο, πρέπει επομένως να εκλαμβάνονται μόνο ως γενικές πληροφορίες, › περιλαμβάνει τα στοιχεία του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων για τις εργασίες σέρβις που έχουν πραγματοποιηθεί.

› προορίζεται για τις βεβαιώσεις των σέρβις, › προορίζεται για τις καταχωρίσεις σχετικά με την εγγύηση κινητικότητας (ισχύει, › χρησιμεύει ως δελτίο εγγύησης από την πλευρά του αντιπροσώπου της ŠKODA, από τον οποίο αγοράστηκε το αυτοκίνητό σας.

Για το λόγο αυτόν, φροντίζετε να έχετε το Βιβλίο Συντήρησης μαζί σας σε κάθε επίσκεψή σας σε συνεργείο αυτοκινήτων, Σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή καταστροφής του Βιβλίου Συντήρησης, απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο κατάστημα όπου γίνεται συνήθως η συντήρηση του, Το φυλλάδιο Οδική Βοήθεια περιέχει τους σημαντικότερους αριθμούς έκτακτης, ανάγκης, αριθμούς τηλεφώνου, καθώς και τις διευθύνσεις των αντιπροσώπων.

Κινητό δάπεδο φόρτωσης στο χώρο, Ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα, σε γραμμάρια, που εκπέμπεται ανά χιλιόμετρο, Χιλιοβάττ (kiloWatt), μονάδα μέτρησης για την ισχύ του κινητήρα, ένα κλειστό φορτηγάκι που προορίζεται αποκλειστικά ή κυρίως.

Νευτονόμετρο (Newtonmeter), μονάδα μέτρησης για τη ροπή, Πετρελαιοκινητήρας με υπερπλήρωση τούρμπο και σύστημα, Βενζινοκινητήρας με υπερπλήρωση τούρμπο και άμεσο ψεκασμό.