2007.5 Škoda Roomster - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (246 pages)

Model: 2007.5 Škoda Roomster
File size: 46.55 MB
Pages: 246 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Škoda ´ nın yakrt tüketimi ve bu nedenle atık gazlardaki zararlı, madde miktarları sürüş yönteminizi de bağlıdır, gürültü yaratma ve yıpranma dahi araçla ilgili kişisel davranışlarınızdan etkilenir, Škoda ´ nızı nasıl mümkün olduğunca çevreyi koruyacak şekilde.

Ve bu arada tassarufu da yaparak kullanabileceğiniz bu kullanma, bunun yanısıra bu kılavuzunda ; ile işaretlenmiş olan bütün, lütfen katılınız - çevreyi korumak için, kendiniz için bir Škoda 'ya karar verdiniz - Güveniniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

Škoda'nızla birlikte, en modern teknolojili bir aracı ve günlük kullanımınızda tam olarak yararlanmak istediğiniz, kullanma kılavuzunu dikkatlice okumanızı tavsiye ediyoruz, eğer aracınızla ilgili sorularınız veya problemleriniz varsa, lütfen Škoda yetkili servisine veya ithalatçınıza, Ülkenize özel farklı yasal yönetmelikler, bu kullanma kılavuzunda öngörülen bilgilerden daha önceliklidir.

Škoda'nızdan memnun olmanızı ve her zaman iyi sürüşler yapmanızı dileriz, araç belge ve bilgileri içinde, bu Kullanma Kılavuzunun” yanısıra Kısa, kılavuzu”, Servis Planını” ve Yolda Yardım Bilgileri” ile ilgili belgeleri, olarak çeşitli talimat ve ek talimat da mevcut olabilir (örn.

Yukarıda anılan belgelerden birisi eksik ise, vakit kaybetmeden size, memnuniyetle yardımcı olacak olan bir Škoda yetkili servisine, araç belgelerinde bulunan bilgilerin, bu kullanma kılavuzundaki, bilgilere nazaran daha öncelikli olduğuna dikkat edilmelidir.

Bu kullanma kılavuzu yayınlandığı zamanki donanım kapsamını, araçtan farklı olabilir; bunlar sadece genel bilgi olarak anlaşılmalıdır, kullanma kılavuzu, kullanım bilgileri dışında güvenliğiniz ve aracınızın, değerini muhafaza etmesi için önemli bakım ve kullanım uyarıları içerir ve.

Size değerli ipuçları verir ve yardımda bulunur, ekonomik ve çevre dostu olarak kullanabileceğinizi öğrenebilirsiniz, güvenlik nedenlerinden dolayı, lütfen aksesuar, değişiklikler ve, parça değişimi hakkındaki bilgilere de mutlaka dikkat ediniz.

Fakat ayrıca bu kullanma kılavuzunun diğer bölümleri de önemlidir; zira, aracın usulüne uygun kullanımı - düzenli bakım ve korumanın yanı sıra aracınızın değerinin korunmasını da sağlar ve yine ayrıca birçok durumlarda garanti konusu için ön koşullardan birisidir, aracınızın en önemli elemanlarına genel bir genel bakış içerir, yürütülmüş servis işlerinin onayları ve olası garanti taleplerinin şartları.

Bu yüzden aracınızı bir Škoda servisine götürdüğünüz zaman, servis, servis planınız kaybolursa veya eskimişse, aracınızın bakımının düzenli, yapılan bütün servis çalışmalarını teyit eden bir kopya verilir, Škoda ithalatçılarının adresleri ve telefon numaraları bulunur.

Araç içi denetimi*  ve çekme koruması*, hız ayar (Cruise control) sistemi (GRA)*, Ön taraftan olan bir kazanın fiziksel prensibi, emniyet kemerleri doğru olarak nasıl takılır.

ISOFIX” sistemi * ile çocuk koltuğunun bağlanması, top Tether” sistemi ile çocuk koltuğunun, ekonomik ve çevreye duyarlı olarak sürüş, İlk yardım çantası* ve ikaz üçgeni*.

Elinizdeki bu kılavuz, gerekli bilgileri bulmanızı ve okuyarak anlamanızı, kolaylaştırmak için, tamamen sistematik olarak düzenlenmiştir, bölümler, içindekiler ve alfabetik başlık fihristi, kılavuzun metni, genel bakışlı bölümler halinde özetlenmiş olan oldukça kısa.

Bölümlere göre düzenlenmiş olan içindekiler ve kullanma kılavuzunun sonunda, bulunan ayrıntılı alfabetik başlık fihristi istediğiniz bilgiyi çabuk bulmanıza yardım, bir çok kısım tüm araçlar için geçerlidir, donanım varyantları çok çeşitli olabildikleri için, kısımlar ayrılmış olmalarına.

Rağmen, sizin aracınızda mevcut olmayan donanımlara da yer verilmiş olabilir, * ile işaretlenmiş olan donanımlar, sadece seri olarak üretilen belirli motor modellerine aittir veya sadece belirli modeller için çoklu donanımlar olarak verilebilir, en önemli uyarılar Dikkat başlığı ile işaretlenmiştir.