2014 Škoda Rapid Spaceback - Návod k obsluze (in Czech) (220 pages)

Model: 2014 Škoda Rapid Spaceback
File size: 14.1 MB
Pages: 220 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
Uspořádání tohoto Návodu k obsluze, tento Návod k obsluze je členěn podle zcela přesných pravidel tak, aby Vám ulehčil, Členění kapitol, obsahu věcného rejstříku, text návodu je rozdělen do relativně krátkých odstavců, které jsou přehledně spojené do jednotlivých kapitol.

Obsah, členěný podle kapitol, a podrobný věcný rejstřík na konci Návodu k obsluze, vám pomohou rychle najít požadovanou informaci, všechny údaje jako „vlevo, „vpravo, „vpředu, „vzadu jsou vztaženy ke směru jízdy, hodnoty jsou uváděny v metrických jednotkách.

Označuje odkaz na odstavec s důležitými informacemi bezpečnostními, označuje pokračování odstavce na další straně, označuje situace, při kterých je nutno co nejdříve vozidlo zastavit, označuje texty zobrazené na displeji MAXI DOT.

Označuje texty zobrazené na segmentovém displeji, pokud není uvedeno jinak, je v Návodu k obsluze pro obrázky displejů použito zobrazení na displeji MAXI DOT, vás upozorňují na vážné nebezpečí nehody, příp, poznámka nadepsaná Upozornění Vás upozorňuje na možná poškození Vašeho.

Poznámka nadepsaná Životní prostředí Vás upozorňuje na nutnost ochrany životního prostředí, poznámka jako taková Vás upozorňuje zcela obecně na informace důležité k provozu Vašeho vozidla, potvrzuji, že jsem uvedené vozidlo převzal v pořádku a že jsem byl seznámen se správným způsobem jeho používání se záručními podmínkami, rozhodli jste se pro vozidlo ŠKODA, srdečně Vám děkujeme za Vaši důvěru.

Získali jste vozidlo s moderní technikou a rozsáhlým vybavením, protože postup v souladu s tímto návodem je předpokladem správného užívání vozidla, s případnými dotazy ohledně Vašeho vozidla se obraťte na partnera ŠKODA, přejeme Vám mnoho radosti s Vaším vozidlem ŠKODA vždy šťastnou cestu.

V palubní literatuře se vyskytují následující výrazy, které se týkají servisu Vašeho, › „Odborný servis - opravna, která odborně provádí servisní úkony na vozidlech, být i partner ŠKODA, který je oprávněn k provádění servisu, tak i nezávislá, › „Servisní partner ŠKODA - opravna, která je smluvně oprávněna výrobcem.

ŠKODA a k prodeji ŠKODA originálních dílů, › „Partner ŠKODA - podnikatel, který je smluvně oprávněn výrobcem ŠKODA, ŠKODA a případně také k provádění jejich servisu za použití ŠKODA originálních, dílů a k prodeji ŠKODA originálních dílů.

Tento Návod k obsluze je platný pro všechny varianty karoserie vozidla i všechny, popsány jsou všechny možné součásti výbavy vozidla aniž by byly označeny jako, mimořádná výbava, modelová varianta nebo výbava určená pouze pro některé, ve Vašem vozidle tak nemusí být všechny součásti výbavy popsané v tomto Návodu k obsluze.

Rozsah výbavy Vašeho vozidla vyplývá z Vaší smlouvy o koupi vozidla, informace se obraťte na partnera ŠKODA, u kterého jste vozidlo zakoupili, vyobrazení se mohou v detailech lišit od provedení Vašeho vozidla, jsou chápána, odpovědnost za vady a ŠKODA záruka na nová.

Záruka mobility ŠKODA prodloužená záruka, univerzální příprava pro telefon GSM II, servisní práce, úpravy technické změny, odpovědnost za vady ŠKODA záruka na.

Váš Partner ŠKODA jako prodávající Vám odpovídá v souladu s právními předpisy, a kupní smlouvou za vady Vašeho nového vozidla ŠKODA, ŠKODA originálních dílů, nad rámec odpovědnosti za vady Vám ŠKODA AUTO a, v rámci ŠKODA záruky zajišťuje ŠKODA AUTO a.

› Oprava poškození, projeví-li se na Vašem vozidle v době dvou let od začátku, › Oprava poškození laku, projeví-li se na Vašem vozidle v době tří let od začátku, › Oprava prorezavění karoserie, projeví-li se na Vašem vozidle v době dvanácti let, prorezavění plechu karoserie, k němuž došlo průnikem rzi z vnitřní strany karoserie na stranu vnější.

Začátek záruky je okamžik, kdy první kupující převezme při koupi nové vozidlo od, partnera ŠKODA, anebo datum první registrace vozidla, oprava vad může být provedena výměnou nebo opravou vadných dílů.