2013 Škoda Rapid - Manualul de utilizare (in Romanian) (180 pages)

Model: 2013 Škoda Rapid
File size: 4.45 MB
Pages: 180 pages



Descarca Manual Manualul de utilizare

Manual Descriere
Structura acestui Manual de utilizare, acest Manual de utilizare este structurat sistematic, pentru a vă uşura găsirea şi, extragerea informaţiilor pe care le căutaţi, conţinutul manualului este structurat în segmente relativ scurte, care sunt sintetizate în capitole sistematice.

Cuprinsul desfăşurat în funcţie de capitole şi indexul de la sfârşitul manualului vă, ajută să găsiţi rapid informaţiile dorite, toate indicaţiile referitoare la direcţia de deplasare, precum „stânga, „dreapta, „faţă, „spate sunt raportate la direcţia de deplasare autovehiculului.

Valorile sunt date în unităţi de măsură metrice, indică trimiterea la o secţiune care cuprinde informaţii importante şi indicaţii de siguranţă din cadrul unui capitol, marchează continuarea capitolului pe pagina următoare, indică situaţii în care autovehiculul trebuie oprit cât mai repede posibil.

Cele mai importante indicaţii au titlul ATENŢIE, indicaţia Precauţie atrage atenţia asupra posibilelor deteriorări ale autovehiculului, dumneavoastră (de exemplu: la sistemul de transmisie) sau vă atenţionează asupra, pericolelor generale de producere accidentelor.

Indicaţia Mediu înconjurător atrage atenţia asupra protecţiei mediului înconjurător, aici puteţi găsi de exemplu aprecieri în ceea ce priveşte reducerea consumul de, o indicaţie normală atrage atenţia asupra informaţiilor importante pentru exploatarea autovehiculului, aţi ales un autovehicul ŠKODA, vă mulţumim pentru încredere.

Aţi obţinut un autovehicul care dispune de cea mai modernă tehnologie şi de numeroase dotări, proceda în conformitate cu acest manual, pentru eventuale întrebări referitoare la autovehiculul dumneavoastră, adresaţi-vă unui atelier autorizat, vă dorim drum bun la volanul autovehiculului dumneavoastră ŠKODA.

În literatura de bord a autovehiculului dumneavoastră găsiţi, în afară de acest, „Manual de utilizare şi „Planul de Service şi broşura „Ajutorul la drum, În plus, în funcţie de modelul autovehiculului şi de echipare în mapa de bord, există manuale de utilizare şi instrucţiuni pentru fiecare echipament (de exemplu.

În cazul în care vă lipseşte unul din documentele menţionate mai sus, adresaţi-vă, În acest Manual de utilizare sunt descrise toate variantele de echipare posibile, fără a fi marcate drept echipament special, variantă de model sau echipare în, de aceea este posibil ca nu toate componentele de dotare descrise în acest Manual de utilizare să fie prezente pe autovehiculul dumneavoastră.

Nivelul de dotare al autovehiculului dumneavoastră este în conformitate cu contractul dumneavoastră, imaginile pot varia în ceea ce priveşte unele detalii nesemnificative faţă de autovehiculul dumneavoastră; ele trebuie privite numai ca informaţii cu caracter general, › conţine datele autovehiculului, inclusiv datele referitoare la lucrările de service, › este prevăzut pentru a servi la confirmarea lucrărilor de service.

› este prevăzut pentru înregistrările referitoare la garanţia de mobilitate (valabil, › serveşte drept certificat de garanţie din partea dealer-ului ŠKODA, confirmarea lucrărilor de service reprezintă una din condiţiile pentru solicitările de, prezentaţi astfel întotdeauna Planul de service, atunci când aduceţi autovehiculul.

Dumneavoastră la o unitate autorizată ŠKODA, dacă Planul dumneavoastră de service s-a pierdut sau fost distrus, adresaţi-vă, unităţii autorizate ŠKODA care efectuează întreţinerea periodică autovehiculului, broşura Ajutorul la drum cuprinde cele mai importante numere de telefon de urgenţă, numerele de telefon, precum şi adresele de contact ale partenerilor contractualiŠKODA din fiecare ţară.

Instrumente de bord şi lămpi de control, Ştergătoarele de parbriz şi instalaţia de, suportul pentru băuturi din consola centrală, suportul pentru pahare din cotiera spate.

Încălzirea şi sistemul de aer condiţionat, frânele şi sistemele de asistenţă la frânare, sistemul de menţinere automată vitezei de, telefoanele mobile şi aparatele de emisie.

Accesoriile, modificările şi piesele de schimb, modificări şi prejudicii aduse sistemului airbag, siguranţele fuzibile şi lămpile cu incandescenţă.