2019 Škoda Octavia - Handleiding (in Dutch) (352 pages)

Model: 2019 Škoda Octavia
File size: 53.55 MB
Pages: 352 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Actieradius - afstand in km, die met de aanwezige tankinhoud en bij dezelfde rijstijl kan worden afgelegd. Als er zuiniger wordt gereden, kan de weergave toenemen. Bij G-TEC-wagens worden de volgende gegevens getoond - Totale actieradius / actieradius op aardgas / actieradius op benzine.

Als er zuiniger wordt gereden, kan de weergave toenemen. Als het systeem herkent dat AdBlue® moet worden bijgevuld, verschijnen gegevens over de minimale en de maximale AdBlue® -bijvulhoeveelheid. Gemiddeld brandstofverbruik - wordt sinds de laatste keer wissen van het geheugen doorlopend berekend.

Na het wissen van het geheugen wordt gedurende de eerste 100 m van de rit geen waarde weergegeven. Bij G-TEC-wagens wordt het gemiddelde verbruik van de op dat moment gebruikte brandstof weergegeven. Momenteel brandstofverbruik - bij stilstaande of langzaam rijdende wagen wordt het brandstofverbruik in l/h getoond (bij modellen voor enkele landen verschijnt --,- km/l). Bij G-TEC-wagens wordt het momentele verbruik van de actueel gebruikte brandstof weergegeven (bij stilstaande of langzaam rijdende wagen wordt bij het rijden op aardgas het brandstofverbruik in kg/h weergegeven).