2016 Škoda Octavia - Užívateľská príručka (in Slovak) (268 pages)

Model: 2016 Škoda Octavia
File size: 37.62 MB
Pages: 268 pages



Stiahnite si manuál Užívateľská príručka

Manuálny Popis
Rozhodli ste sa pre automobil ŠKODA, srdečne vám ďakujeme za vašu dôveru, opis obsluhy vozidla, dôležité pokyny k bezpečnosti, starostlivosť o vozidlo, údržba svojpomoc, ako, aj technické údaje vozidla je potrebné vyhľadať v tomto návode na obsluhu, obsluha niektorých funkcií a systémov vozidla sa realizuje prostredníctvom výbavy Infotainment.

Pozorne si, prosím, prečítajte nielen tento návod na obsluhu, ale aj návod na obsluhu pre Infotainment, pri používaní vozidla je neustále potrebné dodržiavať všeobecne záväzné, zákonné nariadenia špecifické pre krajinu (napríklad ohľadom prepravy detí, vypnutia airbagu, použitia pneumatík, cestnej premávky atď, prajeme vám veľa radosti s vaším vozidlom ŠKODA vždy šťastnú cestu, Štruktúra a ďalšie informácie k návodu na.

Navíjacie automatiky pásov napínače pásov, asistent udržiavania vozidla v pruhu (Lane, servisné práce, úpravy technické zmeny, výbava pre prípad núdze svojpomoc.

V dokumentácii k vášmu vozidlu nájdete vždy tento návod na obsluhu servisnú knižku, brožúra Pomoc na cestách obsahuje telefónne čísla zákazníckych servisov importéra a servisné čísla v jednotlivých krajinách, ako aj núdzové telefónne čísla, v závislosti od vybavenia môže dokumentácia vozidla obsahovať aj Návod na, obsluhu – Infotainment a v niektorých krajinách aj brožúru Pomoc na cestách.

Tento návod na obsluhu platí pre všetky varianty karosérie vozidla, ako aj pre, všetky príslušné varianty modelu a tiež pre všetky stupne výbavy, v tomto návode na obsluhu sú opísané všetky možné varianty výbavy bez toho, aby boli označené ako mimoriadna výbava, variant modelu alebo výbava, komponenty výbavy, ktoré sú opísané v tomto návode na obsluhu.

Rozsah výbavy vášho vozidla sa vzťahuje na vašu kúpnu zmluvu k vozidlu, máte otázky týkajúce sa rozsahu výbavy, obráťte sa prípadne na partnera, vyobrazenia v tomto návode na obsluhu slúžia iba na ilustráciu, sa môžu v nepodstatných detailoch líšiť od modelu vášho vozidla, tieto sú chápané iba ako všeobecná informácia.

Dôvodu sú kedykoľvek možné zmeny rozsahu dodávky týkajúce sa formy, výbavy a techniky, stavu informácií v čase redakčnej uzávierky, z technických údajov, vyobrazení a informácií tohto návodu na obsluhu preto, nie je možné vyvodiť žiadne právne nároky.

Internetové stránky, na ktoré sa odkazuje v tomto návode na obsluhu, odporúčame zobraziť v klasickom zobrazení, stránok pravdepodobne nebude možné zachovať všetky potrebné informácie, servisná knižka obsahuje zadokumentovanie odovzdania vozidla, informácie, týkajúce sa záruky servisných prehliadok.

Návod na obsluhu – Infotainment obsahuje opis obsluhy infotainmentu, prípadne aj niektoré funkcie systémy vozidla, pomocou tohto QR kódu otvoríte internetovú stránku s prehľadom modelov, stránku je taktiež možné vyvolať tým, že sa do internetového prehliadača zadá, želaný model - zobrazí sa menu s dokumentáciou vozidla.

Želaný návod - tento je možné zobraziť buď online alebo vo formáte, texty s týmto symbolom obsahujú dodatočné informácie, v dokumentácii vozidla sa používajú nasledujúce výrazy, ktoré sa týkajú poskytovania servisných služieb pre vaše vozidlo, „Odborný servis - servis, ktorý zabezpečuje odborné vykonávanie servisných.

ŠKODA, servisný partner ŠKODA, rovnako ako nezávislá dielňa, „Servisný partner ŠKODA - servis, ktorý bol zmluvne autorizovaný výrobcom, alebo jeho predajným partnerom na vykonávanie servisných prác pre vozidlá značky ŠKODA a na predaj ŠKODA originálnych dielcov, „Partner ŠKODA - podnik, ktorý bol autorizovaný výrobcom alebo jeho predajným partnerom na predaj nových vozidiel značky ŠKODA a, pokiaľ sa hodí, na vykonávanie ich servisu za použitia ŠKODA originálnych dielcov.

Prehľad symbolov použitých v návode na obsluhu krátke vysvetlenie významu, odkaz na úvodný modul kapitoly s dôležitými informáciami bezpečnostnými pokynmi, situácie, pri ktorých sa musí vozidlo čo najskôr zastaviť, varovné symboly na displeji MAXI DOT.

Texty s týmto symbolom upozorňujú na vážne nebezpečenstvo nehody, texty s týmto symbolom upozorňujú na nebezpečenstvo poškodenia vozidla, texty s týmto symbolom obsahujú informácie o ochrane životného prostredia, ako aj tipy na hospodárnu prevádzku.

Štruktúra a ďalšie informácie k návodu na obsluhu, návod na obsluhu je hierarchicky rozdelený do nasledujúcich oblastí,  Úvod k téme - prehľad modulov v rámci kapitoly, úvodné informácie k.