2016 Škoda Octavia - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (260 pages)

Model: 2016 Škoda Octavia
File size: 37.56 MB
Pages: 260 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Manuel Açıklama
Kendiniz için bir ŠKODA 'ya karar verdiniz, güveniniz için içtenlikle teşekkür ederiz, araç kullanımına ilişkin açıklama, güvenliğe, araç bakımına, bakıma ve kendi kendine yardım konularına, ilişkin bilgiler ve teknik araç verileri için bu kullanma kılavuzuna bakılmalıdır, bazı fonksiyonlar ve araç sistemleri bilgi/eğlence sistemi üzerinden kumanda edilir.

Lütfen bu kullanım kılavuzu ile birlikte bilgi/eğlence sisteminin kullanım kılavuzunu da okuyunuz, iki talimata uygun olarak hareket edilmesi aracın doğru kullanımı için bir ön koşuldur, araç kullanılırken her zaman ülkeye özgü genel bağlayıcı düzenlemelere (örn, ŠKODA 'nızdan memnun olmanızı ve her zaman iyi sürüşler yapmanızı dileriz.

Kullanma kılavuzunun yapısı ve diğer bilgiler, ek ısıtıcı (sabit ısıtıcı ve havalandırma), motoru bir düğmeye basarak çalıştırma ve, sürüş modu seçme (Driving Mode Selection).

Kontrol etme ve ilave etme, acil donanım ve kendi kendine yardım, motora bağlı olarak araca özel bilgiler, aracınızın araç belgelerinde daima bu kullanma kılavuzunu ve servis planını.

Yolda yardım broşürü, ithalatçının müşteri hizmetleri çağrı numarasını ve bazı, ülkelerde servis numaralarını ve acil çağrı numaralarını içermektedir, donanıma bağlı olarak araç belgeleri Bilgi/eğlence sistemi kullanım kılavuzunu ve bazı ülkelerde de Yolda yardım broşürünü içerebilir, bu kullanma kılavuzu aracın tüm kasa seçenekleri, ilgili tüm model varyantları.

Ve tüm donanım kademeleri için geçerlidir, bu kullanma kılavuzunda mümkün olan tüm donanım varyantları yer almaktadır, fakat özel donanım, model varyantı veya pazara bağlı donanım olarak tarif, aracınızın donanım kapsamının temelini, aracın satış sözleşmesi oluşturur, bu kullanma kılavuzundaki resimler yalnızca gösterim amaçlıdır.

Önemsiz ayrıntılarda aracınızdan farklı olabilir; bunlar sadece genel bilgi olarak, bu nedenle her zaman teslimat kapsamında şekil, donanım ve teknoloji açısından değişiklikler olması mümkündür, bu kullanım kılavuzundaki teknik bilgilerden, resimlerden ve tanımlamalardan, herhangi bir hukuki talep söz konusu olamaz.

Bu kullanım kılavuzunda belirtilen internet sayfalarını klasik görünümde açmanızı öneririz, servis planı araç teslim dokümanlarını, garanti ve servis olaylarına ilişkin belgeleri içermektedir, bilgi/eğlence sistemi kullanma kılavuzu, bilgi/eğlence sisteminin kullanımına, muhtemelen de bazı fonksiyonlara ve araç sistemlerine ilişkin açıklamalar içermektedir.

Bu QR kodu aracılığıyla ŠKODA markasının modellerine genel bakış sağlayan internet sayfası açılır, sayfayı, web tarayıcısına aşağıdaki adresi girerek de açabilirsiniz, ▶ İstediğiniz modeli seçin - araç literatürünü içeren bir menü açılır, ▶ İmalat dönemini ve dili seçin.

▶ İstediğiniz kılavuzu seçin - kılavuzu ya online ya da pdf formatında, bu sembolün yer aldığı metinler ilave bilgiler içermektedir, araç belge ve bilgileri içinde, aracınızın servis işlemleri ile ilgili aşağıdaki terimler kullanılmaktadır, „Yetkili servis - ŠKODA marka araçlar için servis çalışmalarını gerçekleştiren.

Veya bağımsız bir servis de olabilir, „ŠKODA servis ortağı - Sözleşme çerçevesinde üretici veya satış ortağı tarafından ŠKODA marka araçların servis çalışmalarını gerçekleştirme ve, ŠKODA orijinal parçaları satma yetkisi tanınmış bir servistir, „ŠKODA bayisi - Üretici veya satış ortağı tarafından ŠKODA markalı sıfır araç.

Satma ve ŠKODA orijinal parçaları kullanarak servis çalışmalarını gerçekleştirme ve ŠKODA orijinal parçaları satma yetkisi tanınmış bir işletmedir, kullanma kılavuzunda kullanılan sembollere genel bakış ve anlamlarının kısa, Önemli bilgiler ve güvenlik uyarıları içeren bir bölümün giriş modülüne, modülün sonraki sayfada devam ettiğini belirtir.

Aracın mümkün olduğunca kısa süre içerisinde durdurulması gerektiği, bu sembolün yer aldığı metinler ciddi bir kaza, yaralanma veya hayati tehlikeye dikkat çeker, bu sembolün yer aldığı metinler araç hasar tehlikesine veya bazı sistemlerin, bu sembolün yer aldığı metinler çevre koruması ile ilgili bilgilerin yanı sıra ekonomik kullanıma yönelik ipuçları içermektedir.

Kullanma kılavuzu hiyerarşik olarak aşağıdaki alanlara ayrılmıştır,  Konuya giriş - Bölüm içerisindeki modüllere genel bakış, bölüm içeriğine ilişkin ön bilgiler, gerekirse tüm bölüm için geçerli bilgiler, kullanma kılavuzunda bilgi ararken kullanma kılavuzunun sonundaki indeksi.