2016.5 Škoda Octavia - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (232 pages)

Model: 2016.5 Škoda Octavia
File size: 36.18 MB
Pages: 232 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Belirtilen aracın sorunsuz bir şekilde teslim edildiğini ve doğru kullanımı, ve garanti koşulları konusunda bilgilendirildiğimi onaylıyorum, ŠKODA garanti süresi uzatmasının aşağıdakilerle sınırlandırılmasıa), Ülkelere özgü genel bağlayıcı yasal kararların talepleri uyarınca araç devir teslim tarihi yerine ilk ruhsat tarihi girilebilir.

Kendiniz için bir ŠKODA almaya karar verdiniz, güveniniz için içtenlikle teşekkür ederiz, araç kullanımına ilişkin açıklama, güvenliğe, araç bakımına, bakıma ve kendi, kendine yardım konularına ilişkin bilgiler ve teknik araç verileri için bu kullanma kılavuzuna bakılmalıdır, bazı fonksiyonlar ve araç sistemleri bilgi/eğlence sistemi üzerinden kumanda.

Lütfen bu kullanım kılavuzu ile birlikte bilgi/eğlence sisteminin kullanım kılavuzunu da okuyunuz, doğru kullanımı için bir ön koşuldur, araç kullanılırken her zaman ülkeye özgü genel bağlayıcı düzenlemelere (örn, çocukların taşınması, hava yastığı devre dışı bırakma, lastik kullanımı, karayolları vs.

Her zaman sürüşe dikkat ediniz! Sürücü olarak trafik emniyetinin tüm sorumluluğu sizdedir, ŠKODA 'nızdan memnun olmanızı ve her zaman iyi sürüşler yapmanızı dileriz, sıfır araç için ayıplı mal sorumluluğu ve ŠKODA, kullanım kılavuzunun yapısı ve daha fazla.

Ek ısıtıcı (sabit ısıtıcı ve havalandırma), sürüş modu seçme (Driving Mode Selection), acil donanım ve kendi kendine yardım, sıfır araç için ayıplı mal sorumluluğu ve ŠKODA garantisi.