2013.5 Škoda Octavia - Omistajan käsikirja (in Finnish) (266 pages)

Model: 2013.5 Škoda Octavia
File size: 17.74 MB
Pages: 266 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Tämä käyttöohjekirja on laadittu siten, että tarvittavien informaatioiden löytyminen, käsikirjassa on lukuja, joissa on lyhyitä kappaleita, otsikoiden mukaan järjestetty sisällysluettelo sekä hakemisto käyttöohjekirjan lopussa auttavat löytämään toivotun informaation, kaikki suunnat, kuten vasen”, oikea”, edessä”, ja takana” annettu auton ajosuunnassa.

Ilmoittaa viittausta kappaleeseen, joka sisältää luvun aiheeseen liittyviä, ilmoittaa tilanteita, joiden yhteydessä auto pysäytettävä mahdollisimman pian, varoitus-ohje muistuttaa mahdollisista vahingoista autolle (esim, tavallinen Ohje antaa tärkeitä tietoja auton käytöstä.

Olet valinnut ŠKODAN – sydämelliset kiitokset luottamuksesta, sinulla on nyt auto, jossa on uusinta tekniikkaa ja runsaasti varusteita, voit Infotainment-järjestelmän avulla suorittaa ajoneuvon säätöjä sekä käyttää keskitetysti elektronisia laitteita, lue nämä käyttöohjeet sekä Infotainment-käyttöohjeet huolellisesti, sillä näissä ohjeissa esitetyt toimintatavat ovat edellytys auton asianmukaiselle käytölle.

Ota auton käytössä huomioon kansallisten lakien määräykset, käänny autoasi koskevien mahdollisten kysymysten osalta ŠKODA-merkkiliikkeen puoleen, toivomme, että nautit ajamisesta ŠKODA-autollasi ja hyvää matkaa, auton asiakirjoihin kuuluvat tämä käyttöohje”, huoltovihko” ja esite nimeltään.

Jos huoltovihko on kadonnut tai huonokuntoinen, käänny sen huoltoliikkeen puoleen, jossa autosi säännöllisesti huolletaan, johon on vahvistettu merkkiliikkeessä aikaisemmin tehdyt huoltotyöt, sitäpaitsi mukana voi olla automallin ja varustuksen mukaan muita ohjeita ja lisätietoja (esim, tämä esite sisältää joidenkin maiden tärkeitä puhelinnumeroja sekä ŠKODA-maahantuojien ja merkkiliikkeiden osoitteet ja puhelinnumerot.

Jos jokin edellä mainituista julkaisuista puuttuu, käänny ŠKODA-merkkiliikkeen, käyttöohjeissa käytetään seuraavia auton huoltoon liittyviä termejä, › Merkkihuolto” – yritys, joka on erikoistunut ŠKODA-ajoneuvojen ammattimaiseen huoltoon, › ŠKODA-huoltokumppani” – yritys, jolla on sopimus Skoda Auto a.

› ŠKODA-merkkiliike” –- yritys, jolla on sopimus Skoda Auto a, tässä käyttöohjekirjassa kuvataan kaikki mahdolliset varusteluvaihtoehdot ilman erikoisvarusteita, mallivaihtoehtoja tai markkinakohtaisia varusteita, näin ollen sinun autossasi ei välttämättä ole kaikkia niitä varusteita, jotka tässä, tässä käyttöohjekirjassa kuvataan erilaisia elektronisia toimintoja ja järjestelmiä.

Näiden elektronisten toimintojen ja järjestelmien asetuksia koskevat ohjeet ovat, kuvat voivat poiketa autostasi vähäpätöisissä yksityiskohdissa; ne tarkoitettu, › sisältää auton tietoja mukaan lukien tiedot suoritetuista huoltotöistä, › on tarkoitettu huollon asiakirjoja varten.

› on tarkoitettu Škoda Ajoturvaa koskevia merkintöjä varten (koskee vain joitakin, › toimii takuutodistuksena ŠKODA-merkkiliikkeestä, josta auto ostettu, kun viet autosi huoltoon, ota huoltovihko mukaan, käynnistä moottori ja sammuta - KESSY.

Yksinomaan tai pääasiassa tavaroiden kuljettamiseen suunniteltu jakeluauto, dieselmoottori, jossa turboahdin ja polttoaineen yhteispaineruiskutus (common-rail), › Suuntavalot, kaukovalot ja seisontavalot, valomerkki, › näppäimet Infotainment-käyttöä varten » Infotainment-käyttöohjekirja, kappale Laitteen käyttö.

Infotainment » Infotainment-radion ja navigaattorin käyttöohjekirja, lokerossa) » Infotainment-radion tai navigaattorin käyttöohjekirja, › USB/AUX-tulo » Infotainment-käyttöohjekirja, kappale USB, › MEDIA IN -tulo » Infotainment-käyttöohjekirja, kappale MEDIA.

Oikeanpuoleisella ohjauksella varustetuissa autoissa hallintalaitteiden järjestys, poikkeaa kuvatusta järjestyksestä osittain » Kuva 1, tässä kappaleessa tietoa seuraavista aiheista, jos mittariston näyttöön tulee viesti SAFE CP, mittariston suojaus aktivoituna.

Jos mittaristossa on vika, näytössä jatkuvasti seuraava viesti, keskity ensisijaisesti auton ajamiseen! Auton kuljettaja vastuussa auton, Älä koskaan käytä mittariston » Kuva 2 sivulta 9 painiketta 6 ajamisen, aikana vaan aina auton ollessa paikallaan.

Lue ja huomioi ensin alustavat tiedot ja turvaohjeet, käyntinopeusmittari ja merkkivalot » Sivu 10, › kokonaisajomatkan laskimella » Sivu 12.