2013.5 Škoda Octavia - Manual de navigare (in Romanian) (99 pages)

Model: 2013.5 Škoda Octavia
File size: 4.87 MB
Pages: 99 pages



Descarca Manual Manual de navigare

Manual Descriere
Structura acestui manual de utilizare, acest Manual de utilizare este structurat sistematic, pentru a vă uşura găsirea şi, extragerea informaţiilor pe care le căutaţi, conţinutul manualului este structurat în segmente relativ scurte, care sunt sintetizate în capitole sistematice.

Cuprinsul desfăşurat în funcţie de capitole şi indexul de la sfârşitul manualului vă, ajută să găsiţi rapid informaţiile dorite, toate indicaţiile referitoare la direcţia de deplasare, precum „stânga, „dreapta, „faţă, „spate sunt raportate la direcţia de deplasare autovehiculului.

Valorile sunt date în unităţi de măsură metrice, indică trimiterea la o secţiune care cuprinde informaţii importante şi indicaţii de siguranţă din cadrul unui capitol, marchează continuarea capitolului pe pagina următoare, exemple de descriere a informaţiilor din manualul de utilizare.

Acţionaţi tasta Menu (meniu) →  → Sound (sunet), această informaţie înseamnă că se va acţiona mai întâi tasta Menu (meniu) a aparatului şi după aceea tasta funcţională  de pe ecranul aparatului, după care se confirmă meniul prin apăsarea tastei funcţionale Sound, exemplu de meniu, meniuri disponibile, puncte de meniu sau funcţii, xyz - primul nivel de meniu.

Cele mai importante indicaţii au titlul ATENŢIE, indicaţia Precauţie atrage atenţia asupra posibilelor deteriorări ale autovehiculului, dumneavoastră (de exemplu: la sistemul de transmisie) sau vă atenţionează asupra, pericolelor generale de producere accidentelor.

Indicaţia Mediu înconjurător atrage atenţia asupra protecţiei mediului înconjurător, aici găsiți de exemplu sfaturi pentru un consum mai redus de combustibil, o indicaţie normală atrage atenţia asupra informaţiilor importante pentru exploatarea autovehiculului, aţi ales un autovehicul marca ŠKODA echipat cu Infotainment Sistem de navigaţie Columbus (pe care îl vom.

Numi în continuare aparat) - vă mulţumim pentru încrederea acordată, prin noul concept de operare, există posibilitate efectuării setărilor autovehiculului şi a unor instalaţii electronice în mod centralizat, de la aparat, citiţi cu atenţie nu doar acest Manual de utilizare, ci şi manualul de utilizare al autovehiculului, deoarece condiţia pentru o exploatare corectă a autovehiculului este aceea de a proceda în conformitate cu aceste instrucţiuni, adresaţi-vă unui partener ŠKODA pentru clarificarea eventualelor întrebări referitoare la aparatul dumneavoastră.

Posturile de radio cu ştiri din trafic, advanced Audio Distribution Profile - un profil software prin, intermediul Bluetooth®, prevăzut pentru o transmisie unilaterală adatelor audio, national Television System Committee - standard de codare.

Semnalului audiovizual în America de Nord şi America Centrală, precum şi în unele ţări din sud-estul Asiei, phase alternating line - standard de codare a semnalului audiovizual în majoritatea ţărilor din Europa, program Identification - identificarea postului de radio prin intermediul unui cod unic.

Alternative Freguencies - frecvenţe alternative ale postului de, radio Data System - sistem pentru transmiterea informaţiilor, suplimentare la recepţia radio în banda FM, modulaţia de amplitudine - denumirea benzii de frecvenţă radio.

Traffic Message Channel - serviciu pentru transmiterea şoferilor informaţiilor despre trafic, sistemul de control al roţilor de tracţiune, traffic Program identification - identificarea programului pentru transmiterea informaţiilor despre trafic, ales cărţi de vizită de afaceri electronice; acestea pot conţine.

Numele şi prenumele, adresele, numerele de telefon, adresele, uRL, logouri, fotografii şi clipuri audio, windows Media Audio - format audio comprimat, un profil software pentru transferul datelor prin intermediul.

Semnal audio/vizual de la sursă - tipic pentru DVD-player sau, bluetooth® - comunicaţie fără cablu pentru recepţia şi trimiterea informaţiilor vocale şi datelor, digital Rights Management - metode tehnice pentru supravegherea sau limitarea utilizării conţinuturilor mediilor digitale, digital Audio Broadcasting - recepţie radio digitală.

Modulaţia în frecvenţă - denumirea benzii de frecvenţă radio, handsfree Profile - un profil software pentru transferul datelor, prin intermediul Bluetooth®, care permite comunicaţia între un.





Škoda Models