2011.5 Škoda Octavia - Omistajan käsikirja (in Finnish) (183 pages)

Model: 2011.5 Škoda Octavia
File size: 11.06 MB
Pages: 183 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Olet valinnut Škodan - kiitos luottamuksesta, uudessa Škodassasi on uusinta tekniikkaa ja runsaasti varusteita, joista hyötyä jokapäiväisessä käytössä, suosittelemme, että tutustut huolella tähän käsikirjaan, jotta saat parhaan hyödyn autostasi ja sen varusteista, jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys paikalliseen huoltoon tai maahantuojaan.

Kansalliset lakeihin perustuvat määräykset ovat etusijalla tämän ohjeen tietoihin nähden, auton asiakirjoihin kuuluvat tämä ”Käsikirja”, ”Huoltokaavio” sekä, mukaan erilaisia ohjeita ja lisätietoja (esim, takuukorvausvaatimuksen edellytyksenä vahvistus tehdyistä huoltotöistä.

Jos jokin edellä mainituista julkaisuista puuttuu, käänny Škoda-liikkeen, huomaa, että auton asiakirjojen tiedot ovat etusijalla käsikirjojen, tässä käsikirjassa selostetaan auton nykyinen varustetaso, esitetyistä varusteista otetaan käyttöön vasta myöhemmin tai ne.

Jossain yksityiskohdissa; ne tarkoitettu vain yleisinformaatioksi, käyttöä koskevien tietojen lisäksi käsikirja sisältää omaan turvallisuuteesi ja auton arvon säilyttämiseen liittyviä käyttö- ja hoito-ohjeita, kirjassa on arvokkaita vihjeitä ja neuvoja, turvallisuussyistä ota ehdottomasti huomioon myös varusteita.

Muutoksia ja varaosia koskevat tiedot  sivu 144, muutkin tämän käyttöohjekirjan luvut ovat tärkeitä, sillä auton asiallinen, käyttö auttaa - säännöllisen hoidon ja huollon lisäksi - arvon säilymiseen, lisäksi se on monissa tapauksissa edellytys takuukorvausvaatimuksille.

Škoda Ajoturvan (koskee vain joitakin maita), ota siksi huoltovihko aina mukaan, kun viet autosi Škoda-huoltoon, jos huoltovihko on kadonnut tai huonokuntoinen, käänny sen Škodahuollon puoleen, jossa autosi säännöllisesti huolletaan, sisältää joidenkin maiden tärkeitä puhelinnumeroja sekä Škoda-maahantuojien ja -huoltoliikkeiden osoitteet ja puhelinnumerot.

Ensimmäiset kilometriä ja sen jälkeen, polttoaineen kulutus ECE-määräysten ja EUdirektiivien mukaan, tämä käsikirja on laadittu siten, että tarvittavien informaatioiden löytyminen ja, käsikirjassa on lukuja, joissa on lyhyitä kappaleita.

Otsikoiden mukaan järjestetty sisällysluettelo sekä hakemisto käsikirjan lopussa, koska varusteluvaihtoehtoja on paaljon, ei voi välttää, että huolimatta lukujen jaottelusta mainitaan satunnaisesti myös varusteita, joita autossasi ei ole, luvun lopussa ja se ehdottomasti huomioitava, varoitus-ohje muistuttaa mahdollisista vahingoista autolle (esim.

Sen jälkeen seuraa tiivistelmä (suurikokoisella kursiivilla), joka kertoo, mitä tässä, kuvan jälkeen seuraa useimmiten johdanto (suhteellisen suurin kirjaimin), joka, kaikki suunnat, kuten ”vasen”, ”oikea”, ”edessä”, ja ”takana” annettu auton,  Näin merkityt varusteet kuuluvat vakiona ainoastaan tiettyihin malliversioihin tai.

Ovat saatavissa lisävarusteina vain tiettyihin malleihin, tavallinen Ohje muistuttaa yleisesti tärkeästä asiasta, kuva Eräät kuvassa esitetyt varusteet kuuluvat vain joihinkin malliversioihin tai ovat valinnaisvarusteita, yleiskuvasta näet nopeasti auton mittarit ja hallintalaitteet.

 suuntavalot, kaukovalot ja seisontavalot, kaukovalomerkki, a Mittaristo: mittaristo: mittarit ja merkkivalot, etumatkustajan turvatyynyn pois- ja päällekytkennän avainkatkaisin*, tehdasasennettua radiota ja navigaattoria varten kyseisen laitteen erilliset.

Oikeanpuoleisella ohjauksella varustetuissa autoissa hallintalaitteiden järjestys, poikkeaa kuvatusta järjestyksestä osittain  sivu 8, kuva 1, pikaohjeen tarkoitus on tutustuttaa sinut nopeasti autosi tärkeimpiin laitteisiin, kuva Säädettävä ohjauspyörä: Vipu ohjauspylvään alapuolella/oikea etäisyys ohjauspyörästä.

Ohjauspyörän asentoa voi säätää portaattomasti korkeus- ja pituussuunnassa, kuva Keskuslukituksen radiokaukoohjain ja avain, lisäohjeita  sivu 35, ”Auton lukituksen avaaminen ja lukitseminen”, käännä ohjauspyörän alapuolella oleva vipu alas  kuva 3 - vasemmalla.

Säädä ohjauspyörä haluttuun asentoon (korkeus- ja etäisyyssuunnassa), lisäohjeita  sivu 72, ”Ohjauspyörän asennon säätäminen”, säädä ohjauspyörä siten, että ohjauspyörän ja rintalastan väli vähintään.