2011.5 Škoda Octavia - Instruktionsbog (in Danish) (183 pages)

Model: 2011.5 Škoda Octavia
File size: 11.08 MB
Pages: 183 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Med din nye Škoda får du en bil med den mest moderne teknik og med adskilligt udstyr, som du sikkert vil, udnytte fuldt ud under den daglige kørsel, således at du hurtigt kan blive fortrolig med din bil, skulle du have yderligere spørgsmål vedr.

Afvigende nationale lovregler skal prioriteres højere end de informationer, der gives i denne driftsvejledning, vi håber at du altid får glæde af din nye Škoda og ønsker dig god tur, i bilen findes der udover denne instruktionsbog også servicehæftet, udstyr forefindes forskellige vejledninger samt tilføjelser til disse (f.

Mangler et af ovennævnte dokumenter skal man henvende sig hos en, det skal bemærkes at oplysninger i bilens papirer altid skal prioriteres, denne instruktionsbog beskriver det nuværende udstyrsomfang, af det anførte udstyr fremkommer først senere eller er kun beregnet til.

Ud over information vedrørende betjening indeholder instruktionsbogen, også vigtige henvisninger til drift og pleje af bilen, både din sikkerhed, såvel som til vedligeholdelse af bilen, bil sikkert, økonomisk og på en miljøvenlig måde.

Vær af sikkerhedsgrunde altid opmærksom på informationerne vedr, tilbehør, ændringer og reservedele  side 146, denne instruktionsbogs andre kapitler er også vigtige, idet en sagkyndig, behandling af bilen - ud over regelmæssig pleje og vedligeholdelse tjener til at bevare dens værdi.

Bekræftelse af mobilitetsgarantien (gælder kun i nogle lande), bekræftelse af gennemført servicearbejde er en forudsætning, derfor skal servicehæftet altid afleveres, når bilen tages ind til eftersyn, hvis servicehæftet bliver væk eller går i stykker, kontakt den autoriserede Škoda-servicepartner, hvor man får foretaget den regelmæssige.

Indeholder de vigtigste telefonnumre i de enkelte lande samt adresser, det fysiske princip ved en frontalkollision, værd at vide når der er børn i bilen, tilbehør, Ændring og udskiftning af dele.

Denne vejledning er systematisk opbygget, for at gøre det nemmere finde og, driftsvejledningens indhold er inddelt i relativt korte afsnit, som er sammenfattet i, indholdsfortegnelsen som er inddelt i kapitler, samt den udførlige stikordsfortegnelse, som forefindes bagest i instruktionsbogen, hjælper dig med hurtigt af finde, de vigtigste anvisninger er markeret med overskriften OBS!.

Dobbeltpil fulgt af et lille udråbstegn, pAS PÅ anvisning i slutningen af afsnittet, som ubetinget skal observeres, en Forsigtig-henvisning henviser til, hvordan du kan forhindre eventuelle skader på, de fleste afsnit gælder alle biler.

Idet udstyrsvarianterne dog kan være mangfoldige, kan det på trods af inddelingen, i afsnit ikke undgås, at der af og til også omtales udstyr, som din bil ikke har, der følger en kort informationstekst (i store kursive bogstaver), som forklarer, hvad, efter tegningerne følger der oftest en vejledning (i relativt store bogstaver), som.

Alle retningsangivelser som venstre, højre, foran, bag refererer til bilens,  Udstyr som er markeret på denne måde, er kun serieudstyr til bestemte modeller, eller leveres kun til bestemte modeller som ekstraudstyr,  Afsnittet fortsætter på næste side.

Der findes fire typer af henvisninger, en normal anvisning gør dig generelt opmærksom på vigtige informationer, denne oversigt skal hjælpe til hurtigt at blive fortrolig med displays, knap til elektrisk åbning og lukning af ruderne*.

− Blinklys, fjernlys og parkeringslys, overhalingsblink, knap til til- og frakobling af havariblinklyset, nøgleafbryder til fra- eller tilkobling af frontairbags i passagersiden* (i, knap til til- og frakobling af antispinregulering (ASR).

Modeller, som fra fabrikken er udstyret med radio, telefon, navigationssystem, cD-afspiller og lignende, er udstyret med en separat manual til betjening af dette, ved biler med højrestyring afviger betjeningselementernes placering delvis fra.