2011 Škoda Octavia - Handleiding (in Dutch) (199 pages)

Model: 2011 Škoda Octavia
File size: 12.1 MB
Pages: 199 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
U heeft gekozen voor een Škoda, met uw nieuwe Škoda krijgt u een wagen in uw bezit met de modernste techniek en talrijke uitrustingen, die u het, dagelijkse verkeer zeker zult willen gebruiken, zodat u uw wagen snel en volledig leert kennen.

Mocht u vragen over of problemen met uw wagen hebben, neem dan contact op met uw Škoda-specialist de, afwijkende nationale wettelijke bepalingen hebben voorrang op de in dit instructieboekje verstrekte informatie, wij wensen u veel plezier met uw Škoda en te allen tijde een goede reis, afhankelijk van type en uitrustingsniveau verschillende instructieboekjes en.

Aanvullingen op het instructieboekje aanwezig zijn (bijvoorbeeld radioinstructieboekje), mocht een van de bovengenoemde documenten ontbreken, neem dan, direct contact op met een geautoriseerde Škoda Servicepartner, houd er rekening mee dat de gegevens in de wagenpapieren te allen.

Tijde voorrang hebben op de gegevens dit instructieboekje, de bevestigingen van uitgevoerde servicewerkzaamheden zijn één van de, dit instructieboekje beschrijft de actuele uitrustingsomvang, van de genoemde uitrustingen worden pas op een later tijdstip geïntroduceerd of zijn voorbehouden aan bepaalde landen.

Op kleine details afwijken van uw wagen; zij zijn slechts als algemene informatie op te vatten, geef het Serviceplan daarom altijd af als u uw wagen naar een geautoriseerde Škoda Servicepartner brengt, behalve de informatie over de bediening vindt u het instructieboekje ook, belangrijke gebruiks- en onderhoudsinformatie voor uw veiligheid en voor.

Raadpleeg om veiligheidsredenen ook beslist de informatie over, accessoires, wijzigingen en vervanging van onderdelen, maar ook de andere hoofdstukken van dit instructieboekje zijn belangrijk, het deskundige gebruik van de wagen dient - naast het regelmatig verzorgen.

En onderhouden - voor het waardebehoud en is bovendien vele gevallen, één van de voorwaarden bij eventuele garantieclaims, bevestiging van de mobiliteitsgarantie (geldt alleen sommige landen), indien u uw Serviceplan bent kwijtgeraakt of als het versleten is, kunt u.

Contact opnemen met de geautoriseerde Škoda Servicepartner, die het, regelmatig onderhoud aan uw wagen uitvoert, van het document, waarin alle tot op heden uitgevoerde servicewerkzaamheden gedocumenteerd worden, hulp onderweg bevat de belangrijkste telefoonnummers diverse landen.

En de adressen en telefoonnummers van de Škoda-importeurs, armsteun van de voorstoelen met opbergvak*, armsteun van de achterbank met opbergvak*, het natuurkundige principe van een frontale.

Belangrijke veiligheidsinstructies bij de omgang met, wat u moet weten als u kinderen vervoert, kinderzitje bevestigen met het 'Top Tether'*-systeem, verzorging en schoonmaken van de wagen.

Dit instructieboekje is systematisch opgebouwd om zo het vinden van de benodigde, de tekst in dit instructieboekje is in relatief korte paragrafen ingedeeld die in overzichtelijke hoofdstukken zijn samengevat, de in hoofdstukken ingedeelde inhoudsopgave en de uitgebreide trefwoordenlijst, de belangrijkste aanwijzingen zijn voorzien van de titel ATTENTIE.

ATTENTIE duidt op een gevaar van een ongeval en verwonding, vaak een dubbele pijl, gevolgd door een klein attentieteken, aTTENTIE-symbool aan het einde van de paragraaf, die beslist acht moet, de meeste paragrafen gelden voor alle wagens.

Aangezien er vele uitrustingsvarianten mogelijk zijn, is het niet te vermijden dat, ondanks de indeling in paragrafen af en toe ook uitrustingen worden beschreven, waarmee uw wagen niet uitgerust, iedere paragraaf is voorzien van een titel.

Hierna volgt een korte beschrijving (in grote cursieve letters), waarin wordt aangegeven wat er in deze paragraaf wordt behandeld, na de afbeelding volgt meestal een instructie (in relatief grote letters), waarin de, alle richtingsinformatie, zoals 'links', 'rechts', 'voor', 'achter', heeft betrekking op de.