2010.5 Škoda Octavia - Omistajan käsikirja (in Finnish) (203 pages)

Model: 2010.5 Škoda Octavia
File size: 12.52 MB
Pages: 203 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Olet valinnut Škodan - kiitos luottamuksesta, uudessa Škodassasi on uusinta tekniikkaa ja runsaasti varusteita, joista on hyötyä jokapäiväisessä käytössä, jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys paikalliseen huoltoon tai maahantuojaan, kansalliset lakeihin perustuvat määräykset ovat etusijalla tämän ohjeen tietoihin nähden.

Auton ohjekirjoihin kuuluvat tämän ”omistajan käsikirjan” lisäksi ”pikaohje”, ”huoltokaavio” ja ”ohjeita matkalla”, jos jokin edellä mainituista julkaisuista puuttuu, käänny Škoda-liikkeen, huomaa, että auton asiakirjojen tiedot ovat etusijalla käsikirjojen, tässä käsikirjassa selostetaan auton nykyinen varustetaso.

Käyttöä koskevien tietojen lisäksi käsikirja sisältää omaan turvallisuuteesi ja, auton arvon säilyttämiseen liittyviä käyttö- ja hoito-ohjeita, turvallisuussyistä ota ehdottomasti huomioon myös varusteita, muutoksia ja varaosia koskevat tiedot  sivu 159.

Muutkin tämän käyttöohjekirjan luvut ovat tärkeitä, sillä auton asiallinen, käyttö auttaa - säännöllisen hoidon ja huollon lisäksi - arvon säilymiseen, lisäksi se on monissa tapauksissa edellytys takuukorvausvaatimuksille, takuukorvausvaatimuksen edellytyksenä vahvistus tehdyistä huoltotöistä.

Kun viet autosi huoltoon, ota huoltovihko mukaan, jos huoltovihko on kadonnut tai huonokuntoinen, käänny sen Škodahuollon puoleen, jossa autosi säännöllisesti huolletaan, ensimmäiset kilometriä ja sen jälkeen, octavia Combi - ryhmän N1 autot.

Tämä käsikirja on laadittu siten, että tarvittavien informaatioiden löytyminen ja, käsikirjassa on lukuja, joissa on lyhyitä kappaleita, otsikoiden mukaan järjestetty sisällysluettelo sekä hakemisto käsikirjan lopussa, koska varusteluvaihtoehtoja on paaljon, ei voi välttää, että huolimatta lukujen jaottelusta mainitaan satunnaisesti myös varusteita, joita autossasi ei ole.

Varoitus -ohje muistuttaa mahdollisista vahingoista autolle (esim, sen jälkeen seuraa tiivistelmä (suurikokoisella kursiivilla), joka kertoo, mitä tässä, kuvan jälkeen seuraa useimmiten johdanto (suhteellisen suurin kirjaimin), joka kuvaa, kaikki suunnat, kuten ”vasen”, ”oikea”, ”edessä”, ja ”takana” annettu auton ajosuuntaan.

* Näin merkityt varusteet kuuluvat vakiona ainoastaan tiettyihin malliversioihin tai, ovat saatavissa lisävarusteina vain tiettyihin malleihin, kaikki neljä ohjetyyppiä, joita tekstissä on käytetty, on aina esitetty kunkin kappaleen, tavallinen Ohje muistuttaa yleisesti tärkeästä asiasta.

Kuva Eräät kuvassa esitetyt varusteet kuuluvat vain joihinkin malliversioihin tai ovat valinnaisvarusteita, yleiskuvasta näet nopeasti auton mittarit ja hallintalaitteet,  suuntavalot, kaukovalot ja seisontavalot, kaukovalomerkki, a Mittaristo: mittaristo: mittarit ja merkkivalot.

Kuljettajan ja etumatkustajan istuinlämmityksen säädin *, merkinnällä * osoitetut varusteet kuuluvat vakiovarusteena vain tiettyihin malliversioihin tai ne ovat lisävarusteina saatavana vain tiettyihin malleihin, oikeanpuoleisella ohjauksella varustetuissa autoissa hallintalaitteiden järjestys, poikkeaa kuvatusta järjestyksestä osittain  sivu 8, kuva 1.

Pikaohjeen tarkoitus on tutustuttaa sinut nopeasti autosi tärkeimpiin, kuva Säädettävä ohjauspyörä: Vipu ohjauspylväässä, kuva Keskuslukituksen radiokauko-ohjain ja avain, kuva Kuljettajan oikea etäisyys ohjauspyörään.

A Avaimen taittaminen esille / sisään, ohjauspyörän asentoa voi säätää korkeus- ja pituussuunnassa, lisäohjeita  sivu 38, ”Auton lukituksen avaaminen ja lukitseminen”, lisäohjeita  sivu 84, ”Ohjauspyörän asennon säätäminen”.

Säädä ohjauspyörä siten, että ohjauspyörän ja rintalastan väli vähintään, ohjauspyörää ei saa säätää ajon aikana, turvallisuussyistä vivun täytyy olla aina tiukasti ylös painettuna, ettei ohjauspyörä muuta asentoaan tahattomasti ajon aikana - onnettomuusvaara, – Säädä korkeus vyön yläsilmukasta painamalla ja työntämällä sitä haluamaasi suuntaan joko ylös tai alas.

– Tarkasta säädön jälkeen vetämällä napakasti vyöstä, että yläkiinnike lukkiutunut, lisäohjeita  sivu 100, ”Turvavöiden korkeussäätö”, lisäohjeita  sivu 55, ”Etuistuimien säätäminen”.