2010.5 Škoda Octavia - Brukerhåndbok (in Norwegian) (258 pages)

Model: 2010.5 Škoda Octavia
File size: 16.15 MB
Pages: 258 pages



Last ned Manual Brukerhåndbok

Manuell Beskrivelse
Dersom du har ytterligere spørsmål, eller det oppstår problemer med bilen, kan du til enhver tid henvende deg til, din fagbedrift eller direkte til importøren, husk at nasjonale bestemmelser gjelder fremfor informasjonen i denne instruksjonsboken dersom de avviker fra, vi ønsker deg lykke til med din nye Škoda.

Bilens litteraturmappe inneholder denne instruksjonsboken” samt, heftene Servicehefte” og Help on the road” (Hjelp underveis), av bilmodell og utstyr kan det også være lagt ved andre bruksanvisninger og, vedlegg (for eksempel bruksanvisning radioen).

Mangler du et av dokumentene ovenfor, må du umiddelbart henvende deg, til en autorisert Škoda Servicepartner som gjerne hjelper deg, vær oppmerksom på at opplysningene i vognkortet alltid gjelder, denne instruksjonsboken beskriver det nåværende utstyrsomfanget.

Av det oppførte utstyret lanseres senere eller gjelder bare enkelte land, bildene kan avvike fra din bil når det gjelder enkelte detaljer, de er bare, i tillegg til informasjon om betjening inneholder instruksjonsboken også, nyttige drifts- og vedlikeholdstips for å ivareta din sikkerhet samt å.

Av sikkerhetsgrunner må du også ta hensyn til informasjonen om, tilbehør, endringer og reservedeler  side 202, de andre kapitlene i denne instruksjonsboken er også viktige, behandling av bilen og regelmessig vedlikehold bidrar til å opprettholde.

Bilens verdi og er dessuten i mange tilfeller en av betingelsene å kunne, bekreftelse av mobilitetsgarantien (gjelder kun i enkelte land), bekreftelser på utførte servicearbeider er en av betingelsene å kunne, vis derfor alltid frem serviceheftet når du leverer bilen hos en autorisert.

Hvis du skulle miste serviceheftet eller det er ødelagt, kan du henvende deg, til din autoriserte Škoda Servicepartner der du får utført det regelmessige, inneholder de viktigste telefonnumrene i de enkelte landene, samt adresser, det fysiske prinsippet ved en frontkollisjon.

Nyttig å vite når du skal transportere barn i bilen, konomisk og milj vennlig kj ring, kj ring i vann på veier, instruksjonsboken er oversiktlig bygd opp slik at det skal være enkelt å finne frem til.

Innholdet i denne bruksanvisningen er delt inn i korte avsnitt, som er samlet i oversiktlige kapitler, innholdsfortegnelsen foran og det utførlige stikkordregisteret bak i instruksjonsboken hjelper deg med å finne raskt frem til ønsket informasjon, de fleste avsnittene gjelder alle biler, utstyret vil alltid variere fra bil til bil.

Inneholder beskrivelser av utstyr som ikke gjelder din bil, hvert avsnitt begynner med en overskrift, deretter følger vanligvis en ingress (skrevet i kursiv med større skrift) med en kort, hvert bilde har en kort, forklarende bildetekst.

Alle retningsanvisninger som venstre side”, høyre side”, foran” og bak” tar utgangspunkt i bilens kjøreretning, Slikt merket utstyr hører som standard til bestemte modellutførelser, eller de leveres, kun for bestemte modeller som tilleggsutstyr,  Avsnittet fortsetter på neste side.

De fire informasjonstypene som brukes, står alltid oppført på slutten av hvert avsnitt, den viktigste informasjonen er merket med overskriften ADVARSEL, symbolet gjør deg oppmerksom på ADVARSEL på slutten av avsnittet som, informasjon merket med Vær forsiktig gjør deg oppmerksom på faren mulige.

Skader på bilen (for eksempel skader på girkassen), eller på generell fare ulykke, tekst som er merket med en grønn blomst, gir deg tips om miljøvennlig kjøring, finner du blant annet råd om hvordan du kan redusere drivstofforbruket, en vanlig merknad inneholder viktig informasjon av mer generell art.

A Sikringsboks (på siden av instrumentpanelet), a Dreiebryter for instrumentbelysning og dreiebryter, ved hjelp av denne oversikten kan du gjøre deg kjent med informasjons- og betjeningselementer.