2010.5 Škoda Octavia - Ръководство за експлоатация (in Bulgarian) (222 pages)

Model: 2010.5 Škoda Octavia
File size: 13.64 MB
Pages: 222 pages



Изтегляне Ръководство за експлоатация

Описание
Решили сте да купите автомобил Skoda, Новият Ви автомобил Skoda е автомобил с модерни технически средства и богато оборудване, което, за да можете бързо и добре да се запознаете с новия си автомобил, Ако имате някои допълнителни въпроси или проблеми във връзка с новия Ви автомобил, моля, обърнете.

Се към специализиран сервиз или към Вашия вносител, Действащите законови и правови разпоредби се ползват с предимство в сравнение с препоръките в това, Пожелаваме Ви безаварийно пътуване с Вашия автомобил Skoda и на добър път, В документацията на Вашия автомобил ще намерите, освен.

Ръководство за обслужване” също така и Кратко ръководство”, Сервизна книжка” и Помощ за пътуване”, и обзавеждането на Вашия автомобил, документацията освен, горепосоченото съдържа редица допълнителни ръководства (напр.

Ръководство за използване на автомобилно радио), В случай, че някой от посочените документи липсва, обърнете се, незабавно към специализиран сервиз, където с удоволствие ще Ви, Моля, имайте предвид, че данните от техническата документация.

На автомобила имат предимство в сравнение с данни, които са, Ръководството за обслужване описва оборудването на автомобила в, доставят по-късно или само за определени пазари, могат да се различават от оборудването на автомобила Ви и същите.

Освен информация за обслужването, ръководството за експлоатация, съдържа и важни указания за експлоатацията и поддръжката за Вашата, безопасност, както и за удължаване на ресурса на Вашия автомобил, ще Ви предостави ценни съвети и помощ.

Да експлоатирате автомобила си безопасно, икономично и, Моля, с оглед на безопасността прочетете подробно информация, за принадлежностите към автомобила, позволени модификации, и замяна на негови части  страница 179.

Важни са също така и други раздели на ръководството, тъй като, правилната експлоатация на автомобила - заедно с правилното му, обслужване и редовната му поддръжка - удължават неговия ресурс и в, много случаи създават една от предпоставките за удовлетворяване на.

Удостоверение за гарантирана готовност на автомобила, важни указания за гаранцията на автомобила, Удостоверението за извършените сервизни работи е едно от, условията на евентуални плащания по гаранцията.

Представяйте винаги сервизната книжка, когато с автомобила си, В случай, че загубите сервизната си книжка, откраднат Ви я, или в, случай, че същата е повредена, обърнете се към специализирания, сервиз, който провежда периодична поддържка на Вашия автомобил.

Този сервиз ще Ви издаде дубликат, в който ще запише и потвърди, съдържа списък с адресите и телефонните номера на вносителите на, Замяна на батерия в дистанционното управление, Алармена система предупреждаваща за кражба на.

Електрически управляем прозорец, отварящ се с, Седалки и приспособления за поставяне на, Важни указания за използване на предпазни, Ако превозвате деца, обърнете внимание на този.

Закрепване на детска седалка със системата, Помогнете на себе си и на, кВт TDI PD - EU4, octavia - автомобили от група N1.

Octavia Combi - автомобили от групата N1, Първите километри – и след това, Снемащо се рамо за теглене със сферична глава*.