2005.5 Škoda Octavia - Uputstvo za upotrebu (in Serbian) (301 pages)

Model: 2005.5 Škoda Octavia
File size: 18.76 MB
Pages: 301 pages



Преузми упутство за употребу Uputstvo za upotrebu

Ручно Опис
I vi možete da doprinesete očuvanju životne okoline, potrošnja Vašeg vozila Škoda , a time i sadržaj štetnih materija u izduvnim, gasovima u određenoj meri zavise od načina Vaše vožnje, buka i istrošenost vozila , takođe zavisi od vožnje.

O tome , kako da koristite Vaš automobil Škoda u smislu što većeg obzira prema, životnoj okolini a da ujedno vozite sa uštedom , pročitaćete u ovom Uputstvu, osim na ovo, obratite pažnju na delove koji su označeni sa ;, sarađujte sa nama - u cilju očuvanja životne okoline.

Odlučili ste se za automobil Škoda, srdačno Vam zahvaljujemo na poverenju, sa novim vozilom Škoda dobijate automobil sa modernom tehnikom i bogatom opremom,koji ćete rado, vozilom brzo i i dobro upoznali, ako budete imali bili kakvih nedoumica ili probleme sa Vašim vozilom,obratite se servisu Škoda,ili kontaktirajte Vašeg uvoznika.

Različiti zakonski propisi imaju prednost nad podacima koje su navedene u ovom Uputstvu za upotrebu, Želimo Vam puno radosti sa Vašim automobilom Škoda i uvek srećan put, u dokumentaciji Vašeg vozila naiete osim ovog Uputstva za, upotrebu ” takoe i Skraeno uputstvo ”, Servisnu knjižicu ”.

Tehnike podatke ” i Pomo na putevima ”, dokumentacije,biće Vašem vozilu dodata i druga uputstva i, dodaci u zavisnosti od opreme ( kao npr, ako neki od navedenih dokumenata izgubite,obratite se servisu.

Škoda , gdeće Vam rado pomoći, uzmite u obzir činjenicu,da podaci navedeni u tehničkoj, dokumentaciji vozila imaju prednost nad informacijama koje, ovo uputstvo opisuje opremu vozila u trenutku izdavanja.

Nešto od navedene opreme biće dostupno tek kasnije ili se, osim informacija o korišćenju,uputstvo sadrži i važna uputstva za, održavanje i eksploataciju, Vašu bezbednost,očuvanje vrednosti, vašeg vozila i savete za vozače.

Vozilo koristiti bezbedno, ekonomino i ekološki, iz razloga bezbednosti,molim, detaljno proitajte informacije, o dodatnoj opremi,popravkama i zameni delova ⇒, isto tako su važna i ostala poglavlja ovog uputstva,naročito o.

Stručnom rukovanju sa vozilom - računajuću pravilno održavanje, - koje produžava vek vozila i osim toga je i u mnogim slučajevima, jedan od uslova za prihvatanje reklamacija, sadrži pregled najvažnijih kontrola Vašeg vozila.

Važna uputstva koja se tiču garancije vozila, potvrda o servisima je jedan od uslova za ostvaranje reklamacije, servisnu knjižicu pokažite uvek kada dolazite sa Vašim vozilom, u slučaju gubljenja, uništenja ili oštećenja servisne knjižice,obratite se servisu Škoda,gde održavate vozilo.

Duplikat,gde će Vam servis,na osnovu svoje arhive,ponovo, sadrži adrese i telefonske brojeve uvoznika Škoda, sadrži važne podatke o Vašem vozilu, radar za parkiranje napred i pozadi*.

Univerzálna priprema za telefon sa glasovnom, prvih kilometara - i dalje, paket prve pomoći* i upozoravajući trokut*, koncept ovog Uputstva za upotrebu (objašnjenja).

Ovo Uputstvo je podeljeno prema preciznim pravilima na taj način, da, podela na poglavlja, sadržaj i indeks pojmova, tekst uputstva je podeljen na relativno kratke pasuse koji su pregledno, sadržaj, podeljen prema poglavljima,i slini indeks pojmova na kraju.

Uputstva,pomoi e Vam da brže naete potrebnu informaciju, veina pasusa važi za sva vozila, iz razloga velikog broja kombinacija dodatne opreme,nije moguće izbeći.