2005.5 Škoda Octavia - Omistajan käsikirja (in Finnish) (304 pages)

Model: 2005.5 Škoda Octavia
File size: 10.96 MB
Pages: 304 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Škodanne polttoaineen kulutus ja pakokaa-supäästöt riippuvat paljolti, tässä ohjekirjassa kerrotaan, kuinka Škoda autoa tulisi käyttää, jotta siitä, aiheutuisi mahdollisimman vähän haittaa luonnolle ja ympäristölle ja kuinka, huoma myös ; -symbolilla merkityt tekstit.

Olet valinnut Škodan – sydämelliset kiitokset luottamuksesta, uusi Škodasi on auto, jossa on uusinta tekniikkaa ja runsaasti varusteita, joista varmasti hyötyä jokapäiväisessä, jos sinulla ilmenee kysymyksiä tai ongelmia autosi suhteen, niin ota yhteyttä paikalliseen valtuutettuun korjaamoon, poikkeavat kansalliset lain määräykset ovat etusijalla tämän kirjan antamiin informaatioihin nähden.

Toivomme paljon iloa Škodasi kanssa ja aina hyvää matkaa, autosi ohjekirjoihin kuuluu tämän ”Käyttöohjekirjan” lisäksi, julkaisut ”Huoltovihko”, ”Pikaohje”, ”Tekniset tiedot” ja ”Neuvoja, mukaan erilaisia ohjeita ja lisätietoja (esim.

Jos joku edellä mainituista julkaisuista puuttuu, käänny ensi tilassa, pitää ottaa huomioon, että auton paperien tiedot ovat aina etusijalla näiden käyttöohjekirjojen tietoihin nähden, käyttöä koskevien informaatioiden lisäksi käyttöohjekirja sisältää, tärkeitä käyttö- ja hoito-ohjeita oman turvallisuutesi vuoksi ja autosi.

Saat tietää, miten voit ajaa autollasi turvallisesti, taloudellisesti ja, turvallisuussyistä on ehdottomasti otettava huomioon myös, varusteita, muutoksia ja varaosia koskevat informaatiot, mutta myös muut tämän käyttöohjekirjan luvut ovat tärkeitä, sillä.

Auton asiallinen käyttö auttaa - säännöllisen hoidon ja huollon lisäksi, - arvon säilymiseen ja on sitä paitsi monissa tapauksissa edellytyksenä, takuukorvausvaatimuksen edellytyksenä vahvistus tehdyistä huoltotöistä, siksi huoltovihko pitää aina ottaa esille, kun auto viedään Škoda-huoltoon.

Jos et ole saanut huoltovihkoa haltuusi tai olet kadottanut sen, käänny, sen Škoda-huollon puoleen, jossa autosi määräaikaishuollot tehty, sieltä saat uuden huoltovihon, johon vahvistettu aikaisemmin, tämä käyttöohjekirja on laadittu siten, että tarvittavien informaatioiden löytyminen ja hyödyntäminen olisi helppoa.

Käyttöohjekirjan teksti on jaettu suhteellisen lyhyisiin kappaleisiin, jotka, otsikoiden mukaan järjestetty sisällysluettelo sekä hakemisto käyttöohjekirjan lopussa auttavat löytämään toivotun informaation, koska varusteluvaihtoehdot saattavat ollakin hyvin moninaisia, ei voida välttää, sitä, että huolimatta lukujen jaottelusta mainitaan satunnaisesti myös varusteita, joita autossasi ei ole.

Merkinnällä * osoitetut varusteet kuuluvat vakiovarusteena vain tiettyihin malliversioihin tai ne ovat lisävarusteina saatavana vain tiettyihin malleihin, huomio-ohjeet varoittavat vakavasta onnettomuus- tai vahinkovaarasta, varoitus -ohje muistuttaa mahdollisista vahingoista autolle (esim, tavallinen Ohje muistuttaa yleisesti tärkeistä informaatioista.

Sen jälkeen seuraa lyhyt informaatio (suurikokoisella kursiivilla), joka kertoo, kuvan jälkeen seuraa useimmiten johdanto (suhteellisen suurin kirjaimin), kaikki neljä ohjetyyppiä, joita tekstissä on käytetty, aina esitetty kunkin, kaikki suunnat, kuten ”vasen”, ”oikea”, ”edessä”, ja ”takana” annettu auton.

Kuva Eräät tässä kuvassa esitetyt varusteet kuuluvat ainoastaan tiettyihin malliversioihin tai ovat valinnaisvarusteita, tämä yleiskuva auttaa nopeasti perehtymään mittareihin ja, a Mittaristo: Mittaristo: Mittarit ja merkkivalot, mittariston valaistuksen säätöpyörä ja valojen suuntauksen.

− Suuntavalot, kaukovalot ja seisontavalot, valomerkki, − Tuhkakuppi takana - korkea keskikonsoli*, merkinnällä * osoitetut varusteet kuuluvat vakiovarusteena vain tiettyihin, malliversioihin tai ne ovat lisävarusteina saatavana vain tiettyihin malleihin.

Autoissa, jossa on tehdasasennuksena radio, puhelin, navigointijärjestelmä, järjestys poikkeaa kuvatusta järjestyksestä osittain ⇒ sivu 8, kuva 1, − kokonaisajomatkan näyttö ⇒ sivu 13, informaationäyttö on valaistu ajovalojen ollessa kytkettynä.

Käyntinopeusmittarin A ⇒ sivu 11, kuva 2 punaisen alueen alku näyttää totutusajetun käyntilämpimän moottorin suurimman sallitun käyntinopeuden, suuremmalle vaihteelle tai siirtää automaattivaihteiston vaihteenvalitsin asentoon D, seuraavalle pienemmälle vaihteelle pitää vaihtaa viimeistään silloin, kun moottori ei enää käy tasaisesti.