2019 Škoda Fabia - Kezelési útmutató (in Hungarian) (272 pages)

Model: 2019 Škoda Fabia
File size: 42.58 MB
Pages: 272 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
A nyitás/zárás során a kulcsnak maximum 1,5 m-es távolságban kell lennie az első ajtó fogantyújától. Információk a záráshoz Az automata sebességváltóval szerelt járműveknél a zárás előtt az előválasztó kart a P állásba kell tenni. A jármű zárása után nem lehet azt a következő 2 másodpercen belül a nyitófogantyú megfogásával nyitni.

Ezáltal ellenőrizhető, hogy a jármű zárva van-e. Védelem a kulcs véletlen bezárása ellen a járműben Ha az ajtók egyikét csak a jármű zárása után csukja be, és ekkor a kulcs, amivel a járművet zárta, az utastérben marad, akkor a jármű automatikusan nyílik. Az automatikus nyitás után az irányjelzők négyszer villognak.

Ha 45 másodpercen belül egy ajtót sem nyit ki, akkor a jármű automatikusan visszazáródik. Ha a csomagtérfedelet csak a jármű zárása után csukja le, és ekkor a kulcs, amivel a járművet zárta, a csomagtérben marad, akkor a fedél automatikusan nyílik (részleges nyitás). Az automatikus részleges nyitás után az irányjelzők négyszer villognak. A csomagtérfedél nyitva marad (részben nyitva), a többi ajtó zárva marad.





Read(view) online free pdf manual 2019 Škoda Fabia